• itzy

    Skjuta på mensen

    annapanna71

    Du har rätt, det går alldeles utmärkt att skjuta upp mens med ppiller!
    Läs i bruksanvisningen, du skippar den pillerfria veckan och börjar direkt om på en ny karta om du har enfasiga piller, och hoppar in mitt i en ny karta om du har trefasiga. Bara att läsa!
    Om du redan äter hormoner är det grymt onödigt att blanda in Primolut Nor! Har själv gjort det många gånger då jag ätit ppiller och det funkar utmärkt:)

    Miss Cykel

    Har du testat detdär tidigare? Primolut Nor hindrar ju inte ägglossningen eftersom att du börjar äta dem bara ett par dagar innan mensen kommer. De gör alltså bara att du inte blöder ut det direkt utan du behåller en slemhinna som "håller fast" det.
    Haha nu blev det rörigt, men det jag försöker säga är att det inte är säkert att du flyttar fram hela cykeln. De gånger jag skjutit upp mensen med dessa piller så har nästa cykel blivit kortare istället eftersom att ägglossningen kommer samma tid varje månad. Och hur ska du veta när nästa mens kommer?! Risken finns också att du blöder oregelbundet närmaste månaden efter... Så jag önskar dig lycka till, men är mycket tveksam till om det fungerar.

    Oj det blev långt. Hoppas jag lyckats få fram vad jag menar till er båda;)

  • itzy

    annapanna71

    SORRY, såg nu att du INTE äter ppiller! Borde gå och lägga mig tror jag;) Visst ska du göra som tjejerna här just sagt, skaffa dig Primolut Nor:)

  • itzy

    anNea

    HAr aldrig sagt något om att ägglossningen skulle förändras, jag sa tvärtom att ägglossningen inte rubbas.

    joda

    Det var precis så jag menade, PrimolutNor rubbar inte ägglossningen. :)

  • itzy

    MissCykel

    Ja visst är det väl praktiskt att kunna skjuta upp, men då ska man vara beredd på att det kan krångla sen... ibland är det bra orättvist att vara kvinna;)

Svar på tråden Skjuta på mensen