• DownUnder

    min fästmans humör

    Oj oj, du verkar inte ha det lätt!!

    Du ska absolut inte orka med att göra hans jobb också om du känner att det blir för mkt för dig! Att sköta hela hemmet själv kan vara nog, och så har ju ju även ditt egna jobb att sköta!

    Håller med Nini_m!! Ni måste prata om detta och det är NU!

    Hans beteende är inte hälsosamt för någon utav er, allra minst för dig. Efter vad jag själv gått igenom så kan jag säga att gud nåde den karln som vågar höja handen åt mig eller på annat sätt kränka mig, så som din sambo gör! För det är faktiskt en kränkning att Slita tag i någon och "hytta" med nävarna! Även om han inte slår dig, så gör han dig illa då han skrämmer dig.

    Dess utom, så hur skulle det bli om ni fick barn? Ska han uppföra sig lika dant emot dem? Eller emot dig när du behöver hjälp? Tänk om det brister för honom??

    Att han kastar skeden i väggen kan vara ett gott tecken, då han tar ut sin ilska på materiella ting, men att rusa emot dig!! NEJ!

    Å NEJ(!!!) Du gör inget fel! Han har problem att tygla sitt humör, något han måste jobba på! Är det något du ska hjälpa honom med så är de det. Men för jisse namn, se till å reda ut det innan det går för långt.

  • DownUnder

    Förlåt om jag låter hård, jag menar väl!

    Lycka till!!

  • DownUnder

    Förstår att du vill ha familj å framtid med honom, men du... Ursäkta inte hans beteende!! Att du älska honom mest i hela universum, och han älskar dig minst lika mkt, gottgör INTE hans beteende!! Och oavsett vad gjorde eller inte gjorde, så har han ändå ingen rätt att behandla dig hur som hälst! Han gjorde fel, och det får han stå för. (Vilket han säkert gör?!)

    Och det spelar ingen roll om det är varannan dag eller en gång var tionde år, det är kränkande, han gör fel, och du ska inte stå ut med det! punkt. Han skrämmer dig, i ditt eget hem dess utom.

    Skönt iaf att ni har pratat och att han lovar att bättra sig! Bra jobbat båda. Var bara vaken på att han faktiskt gör det också, å inte bara säger så.

    Har dock inga tips på var ni kan få proffisionel hjälp på rak arm, men det finns säker massor som kan ge bra tips på det!

    Men som sagt lycka till och hoppas ni får det bra tillslut!

    Kram

  • DownUnder

    Föresten så kanske du själv skulle behöva att få prata ut med någon? Inte lätt att var i en stad helt ensam, och dess utom ha en massa bekymmer att bära på själv...

    Finns det inte någon du kan lätta ditt hjärta för? Kankse häla på någon i din hemstad eller om någon kommer till dig? Eller så kan även du vända dig till någon profisionell.

    Ta hand om dig!

Svar på tråden min fästmans humör