Inlägg från: sjuttiosjuan |Visa alla inlägg
  • sjuttiosjuan

    min fästmans humör

    Jag tycker det låter som om det BARA är hos honom felet ligger. Nu vet jag inte hur mycket du tjatar och gnatar men att bli sur för att han inte kommer när du har stått och lagat god mat i två timmar är helt förståeligt!!!

    Däremot skulle jag inte acceptera hans beteende mot dig, att han blir sur när han väl ska äta och att han hytter med näven. Jag hade blivit både besviken och fruktansvärt arg och ledsen så att jag hade börjat gråta och varit "jobbig" enligt många killar men va tusan är det så man känner så är det något fel och det är klart att man måste visa det.

    Självklart försvarar du honom nu för att du älskar honom. Det gäller bara att komma ihåg hur du kände när du var som argast. Om det händer igen ska du inte förtränga det och definitivt inte ta på dig skulden. Jag vet vad jag pratar om och i värsta fall kan ni behöva en paus för att han ska inse hur bra han har det med dig. Bara för att ni skulle vara isär ett tag så innebär det ju inte att ni inte skulle kunna bli ihop igen om ni nu känner att det ändå är ni.

Svar på tråden min fästmans humör