• SusannaA

    Gravid????????????

    Har ont i brösten på sidorna men ej bröstvårtorna. På ena bröstets sida känns det lite som en knöl och jag är komplett livrädd. Har jag cancer, är bara 35 år. Jag har ej barn sedan tidigare. Kan detta vara graviditetssymptom? Jag skal ha mens om 5 dagar.

  • Svar på tråden Gravid????????????
  • SusannaA

    usch nu är jag riktigt rädd. Jag ska genast ringa och boka tid och se vad det är för något. Hoppas det är graviditet och inte cancer : ( Jag har inte vad jag vet ingen infektion i kroppen men ev. mens inom en vecka.

  • SusannaA

    jag brukar inte ha ont i brösten. Men det märkliga är att det gör ont i båda brösten på sidorna. Som tur är inte bara i ena, men i det ena känns det som en liten knöl, min kille känner det också. Håll tummarna för mig!!!!!!!!

  • SusannaA

    Hej, sharya du har inte skrämt mig, jag uppskattar alla inlägg och funderingar. jag kan inte ta gravtest än då det är för tidigt. jag bokar in tid och kollar vad det är så är man på den säkra sidan. Det var ju skönt att veta att en cancerknöl inte gör ont, för mitt bröst gör just ont. Har just ringt sjukhuset och de sa att jag ska gå till husläkaren först för remiss. Vad bra att den här sidan finns, skönt att ventilera lite anonymt. Gravtest visar väl positivt först dagen som man beräknar mens, om man är gravid. Det är väl för tidigt att prova nu 5 dagar innan?

  • SusannaA

    Sharya,ja visst kan det bli dyrt och nyfiken är man ju. Negativt var det igår...Men jag kommer lyda ditt råd och gå och titta till knölen vare sig jag är gravid eller ej. GUllig tjej verkar du vara.

  • SusannaA

    tack alla för fina svar och inlägg. Jag har inte fått M än, det har gått 28 dagar och fick negativt på gravtest i morse. Har bokat tid för att kolla knölen. Kram på er

  • SusannaA

    hej, knölen börjar bli mindre och jag har fått mens. Verkar som att det var något premensigt. Har aldrig haft det förut så jag blev orolig. Synd att jag fick mens bara.... :(

Svar på tråden Gravid????????????