• Nides

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    I lördags så var det ju som sagt hans svensexa och jag skulle tvätta. Hur mycket tvätt som helst!!!
    J's syster var även på besök. Jag hade planerat hela dagen så bra. Jag skulle tvätta sen skulle hon o jag gå o shoppa, sen lämna hennes dotter hos mamma så hon o jag kunde komma på vigseln. Men tvätten tog längre tid än vad det skulle och när små barn är med tar alltid lite längre tid att komma iväg. Så klockan 13.00 lämnade vi lägenheten äntligen. Vi var på frölunda torg och sen fick det vara. Skulle lämna lillen hos min mamma så vi gick till henne direkt. Fräschade upp oss lite och så skulle vi åka till stan när brorsan ringer o säger att de är på väg hem till oss. DÅ fick jag panik. Lägenheten såg ju ut som F@N.. Ahhhhh så då var det barao skynda sig dit för att städa undan. Det var ju kläder överallt. Mina onämnbara låg ju framme. Tills allt var undanstädat så var klockan redan halv sex. :(
    Och på kvällen när jag kom hem då såg lägenheten ännu värre ut. Så Jag ångrade mig lite att jag hade städat. Det låg blöta handdukar lite överallt. De hade rökt inne. :( De hade spillt nått i köket så golvet var alldeles klibbig. Osv osv. så det vara bara o börja städa igen.

  • Nides

    Linum: Nej... hi hi ;) Fast man vet aldrig

  • Nides

    Lykke: Håller med dig.. tyckte inte alls den filmen var bra.. Såg den på bio, mitt i filmen gick jag upp o gick på toa! Det har jag aldrig gjort förut. Alltså gått på toa mitt i en film på bio!!!

    Linum: Jag tyckte nog precis tvärtom angående Harry potter. Tycker den här var den sämsta av fem. Nu har jag inte läst böckerna. Så den här kanske var mest lik boken.

  • Nides

    Hej N, tack för senast och hoppas allt är bra med dig!
    Vi har just diskuterat läget och jag tycker det ser bra ut för en möjlig start i höst utan att ha ett skarpt uppdrag just i dagsläget, jag skulle vilja veta din uppsägningstid. Återkom med det så ska jag komma tillbaka till dig i mitten av veckan.

    Hur hade ni tolkat detta mail???

  • Nides

    Det är från han som intervjuade mig för en månad sen. Jag vill inte hoppas för mycket! Men lite pirrar det i magen!! :D

  • Nides

    Tezz: Det var verkligen jättebra pris. Ska dit o beställa våra blommor också.
    Var ju i mina gamla trakter o besökte mary's men de har ju semester stängt fram till den 20 eller 22. så jag kan nog inte vänta på henne.

  • Nides

    Puman: pratar du med dig själv??

  • Nides

    Det är blomsteraffären vid mariaplan. :D :D

  • Nides

    Hej tjejer?
    Min dag började dålig o har fortsatt så. Började med att jag vaknade för sent sen stressade o glömde mobilen hemma (vet att det inte är hela världen men ändå) och så har de på jobbet krånglat som F@n.
    Vill ju bara hem nu. De förstår inte att det inte är mitt ansvar att de inte fattar. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4