• Addiz

    Är det nån som vet var MissP hade fixat sina blommor? Läste att hon inte var så jättenöjd, att hon inte fick exakt den bukett hon beställt, så det kan ju vara bra att veta...

  • Addiz

    Oooh. Tezz, inte meningen att du skulle bli stressad av det! :( Sorry!

    Carma: Jag tänkte på en annan sak, har du en sån magnetstämpel, som man kan sätta enskilda bokstäver på?
    Och lycka till med linserna! Har du övat så du tycker att det känns OK?

  • Addiz

    Tezz: vad var det som inte blev som hon hade tänkt? Tyckte buketten var jättefin...

  • Addiz

    Linum: jag är lite inne på att gå och prata med "din" florist... Fast jag tänkte kolla in Kvibergs också...

    Hade ju tänkt ha vinröda kallor, och kanske lite murgröna och trollhassel, men ju fler bröllopsfoton jag tittar på, så känns det som om jag INTE vill ha kallor. Och abslut inte vinröda rosor. Men jag kan tänka mig andra vinröda blommor, kombinerat med silverstrån och kanske nåt vitt, och gärna trollhassel och murgröna... Hmm, tur jag inte behöver bestämma mig än ;)

  • Addiz

    Tezz, om du pratar med Kvibergs och är tydlig (jag fick av ett befäl (och min mentor) rådet att: "man kan aldrig, alrdig, aldrig, aldrig, aldrig, aldrig vara övertydlig" ;) så tror jag att det kommer att bli bra!

  • Addiz

    Linum: Jag tror att Tezz menade att om ni ska ha nåt att kasta, så kanske man kan göra såna saker som att klippa ut tyllrundlar, klippa till band etc... (Tezz: rätta mig om jag har fel!)

    Är du färdig med bordsplaceringslapparna, eller ska ni kanske bara skriva ut dem på datorn? Om de ska dekoreras så är det ju nåt man kan göra innan, antar att du redan nu har koll på en hel del av de som ska komma?

    Ska det göras nån bordsdekoration som kanske kan göras i förväg?

  • Addiz

    Tack Linum: jag ska kolla med henne!

    Jag har sån ofantlig tur som gifter mig efter alla er, för nu kan jag använda alla era bra råd och kontakter! :) Var t ex och pratade med MissP:s make up artist (eftersom MissP pratat sig varm om henne) och hon var jättetrevlig! Hon gav mig en massa små prover på alla möjliga krämer och foundation från Face, så att jag kunda testa hemma eftersom jag aldrig testat Face's produkter innan. Om jag trivs med produkterna kommer jag nog boka henne!

  • Addiz

    lykke: kanske en liten glasskål med sand i, som du kan sticka ner hållaren i? och dekorera runtom med blommor, eller ljus...

  • Addiz

    lykke: Annars, kan du kanske spraymåla träklumparna med samma färg som dina bordsdekorationspinnar?

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4