• Addiz

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    OK Linum, fattade inte det =)

    Aha lykke, då förstår jag.

    Carma: jättegärna! Vad är det för typsnitt?

    Fredag: jag kommer iaf inte att prata babysnack, inte min grej. Valpsnack kanske däremot ;)

  • Addiz

    Fredag; inga problem! :)

    Eftersom jag själv inte är intresserad av barn etc så tycker jag inte det är så roligt, men klart ni får prata bebisar om ni vill! Bara det inte blir sida upp och sida ner med ägglossningar, förlossningar, babykräks etc ;)

    Fast jag funderar på att fixa typ en yahoo-diskussionsgrupp el liknande, som vi kan gå över till när alla redan har gift sig. EFter ett tag kanske det blir tråkigt att hänga på BT, så nåt nytt forum kanske är kul? Vad tycker ni andra?

  • Addiz

    Fredag: det är det ju fler som är i gänget, sugna alltså, så bebissnack blir det väl ändå :) But I love you guys anyway! ;)

  • Addiz

    Jag försöker skapa en google-grupp så får vi se om jag lyckas (har aldrig gjort nåt sånt förut)

  • Addiz

    Linum: jag har handlat massa fina manschettknappar på Ebay. Jag köpte 6 par, svarta emaljerade. Inkl frakt så gick det på 38:-/par... Här är en bild: cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll&rd=1&item=260139645125&ssPageName=STRK:MEWN:IT&ih=016
    Vi ska fästa på små snöflingor, och så ska Leif, hans best men och toastmastern få varsitt par att ha på sig...

  • Addiz

    Jag har skapat en grupp på Google-groups. Den heter Fikasugna. Där kan man skriva som i BT-forumet (fast man kan ha flera olika ämnen om man vill). Man kan dela filer (så slipper våra mailboxar bli fulla, och man har alltid tillgång till filen). det är en sluten grupp, så jag tänkte bjuda in er unde rkvällen, så kan ni väl testa lite och se vad ni tycker? Den kan ju vara ett alternativ när BT-tiden är över...
    Man kan ställa in personliga inställningar också, typ att man får ett mail när nån har skrivit ett nytt inlägg, eller att man får ett mail med 25 senaste inläggen, eller inga mail alls (d v s att man bara går in och kollar, som här på BT). Jag ska se om jag hittar era epostadresser hemma, så bjuder jag in er.
    det är bara en liten bugg, och det är att jag råkade kryssa i rutan "adult content", vilket innebär att man måste klicka på en knapp och bedyra att man är över 18 varje gång man ska in på forumet, men jag har mailat supporten, och jag hoppas att de tar bort detta inom en snar framtid...

  • Addiz

    Carma: tack! Jag ska se om jag kan få typsnittet att passa ihop med det vi har tänkt... Annars kanske jag lika gärna kan passa på att beställa det ordet också, om jag ändå ska beställa stämpel med våra namn på?

    God natt! Hörs imorgon!

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4