• TezzAmore

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Freda;Hur ska du betala sömmerskan? Jag sa att jag skulle ta med kontanter... hon sa att hon skulle ringa mig innan så att jag visste exakt hur mycket jag skulle ta med mig, men hon har inte ringt än...

  • TezzAmore

    Freda: Aha... nä, för vi kom överrens om att hon skulle ringa... funderar på att ringa själv... har fått för mig att det kanske inte alls var idag jag skulle hämta den eftersom hon inte ringt????????

  • TezzAmore

    Satt och räknade litegrann på priserna i tyskland och priserna i sverige... vi kommer ju bara spara typ 800 kr på att åka ner?!?! Har jag verkligen räknat rätt???

  • TezzAmore

    FReda: Jag undrar om det inte är precis tvärtom... att vi har valt viner som är billiga på systemet???

    Tex. Chapel Hill Chardonnay.
    56 kr - Systembolaget
    ca. 43,34 kr - Bordershop
    ca. 44,79 kr - Calles

    Sunrise Chardonnay
    60 kr - Systembolaget
    ca. 49,54 kr - Bordershop
    ca. 42,21 kr - Calles

    Det är ju lite skillnad men inte såååå stor ju!

  • TezzAmore

    Nides: Det gör inget! Det går bra att svara på den...

  • TezzAmore

    Lykke: Jag sa det till sambon med... men han vill väldigt gärna åka till Tyskland... Ja,ja! Vi får se vad som händer!

    Jag tror att det är lite möhippeplaner på gång!! Igår ringde min ena tärna och pratade en stund med sambon. Jag hörde på hur min sambo svarade att han liksom undvek att svara direkt ut... om ni förstår vad jag menar! Iaf. så gick vi in till Coop och handla så skulle vi ha lite juice och han nästan sprang in i kylavdelningen och sa att han kunde hämta det själv. Jag gick då bort till frysdisken och kikade lite... minuterna tickade på och efter ytterligare några minuter började jag fundera på om han ramlat ner i kyldisken! Så jag gick tebax. Då pratade han i telefon och la snabbt på när jag kom. Jag frågade vem det var och han svarade "ehm... nä, det var kvällspasset på jobbet som behövde lite råd" Det händer ju ibland men jag såg på honom att han ljög. (skönt att ha en kille som är dålig på att ljuga! Hihi!) Jag är sååååå nyfiken av mig så när vi kom hem så kikade jag i hans mobil och inte fasen hade jobbet ringt upp! HAhahaha!

  • TezzAmore

    Det var min ena tärna! *ler*

    Jag har börjar drömma mardrömmar om möhippan... en gång drömde jag att jag steg upp tidigt för att raka benen och bikinilinjen och så ringde de på när jag stod i duschen. Jag blev superstressad och den jädra hyveln var slö! Hahaha! Konstiga drömmar!

  • TezzAmore

    Miss P: När min tärna ringde igår (vi satt i bilen så jag hörde ju lite) så sa först sambon något om vår videokamera... sedan började han prata "konstigt". Typ... "ja... så kan det ju vara, men det är ett problem med det där".... Svårt att förklara, men ni fattar nog... så jag sa till sambon efteråt att det va konstigt att först så ringer bestman till honom och skulle tacka för födelsedagstårtan dagen innan och fem minnuter senare ringer hans tjej (min tärna) Sambon visste inte riktigt va han skulle säga så jag gav honom en utväg... jag frågade om hon kanske var på jobbet och det var hon ju "helt plötsligt"! Hehehe! Sedan frågade jag sambon om de skulle köpa en videokamera eftersom hon "frågat" så mycket om den... HAhahahah! Undrar om han fattade att jag fattade? Hihihi! Jag plockade iaf. fram mina "blonda" gener (ursäkta alla blondiner) och spelade dum! *skratt*

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4