Inlägg från: MissPhoenix |Visa alla inlägg
  • MissPhoenix

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Lykke... å vad avundsjuk man kan bii!!
    Igår var jag löjligt effektiv, fick provsminkat mig på face. Vilken jag för övrigt kan rekommendera starkt! Jättego tjej som verkligen lyssnade på vad jag ville, använde sig av färgprover som jag tagit med och kom med egna tips och råd. Hon passade på att plocka lite på mina bryn och göra rent min hud ordentligt samt lägga ansiktsmask. Sen fick jag med prover på både rengöring, peeling och mask. Hon berättade även att hon ville använda lite lösögonfransar men inte för att mina var för korta utan bara för att markera ögonen ytterligare. Jag ska ju vara mitt vackraste jag den dagen

    Sen fick jag fixat underkläder till klänningen så idag på lunchen ska jag iväg och göra en slutgiltig provning av klänningen med allt till....
    Shit, 10 dagar kvar bara!!!!!

  • MissPhoenix

    Något tråkigt igår dock - när vi kom hem igår och jag skulle ta ut mat ur frysen för att laga så har den pajat under tiden vi varit borta. Så ALL mat var helförstörd. En enda stor äcklig blodsörja bland kyckling och köttfärs och fisk o dyl...
    Ringde försäkringsbolaget idag men dom ersätter först efter 1500:- som är självrisken. Så ikväll måste vi sätta oss och räkna på vad som fanns där.

  • MissPhoenix

    Bauti - jag hade också velat spendera dagen i solen.... Fast, det får bli solariet imorgon istället

    Kan se dig framför mig gå loss på träden...

  • MissPhoenix

    När skulle fredag komma tillbaka? och Tezz???

  • MissPhoenix

    Nu lämnar jag er för en stund - chefen är på ingång om en stund och jag måste jobba lite. Tittar in eftermiddag igen. Kram på er alla!!!

  • MissPhoenix

    Nu har chefen äntligen gått!!!!!

    Var iväg på lunchen och provade klänningen. Allt funkade bra när det kom till underkläderna jag hade valt m.m.... MEN hon får sy ut den i midjan, trots att jag gått ned 4kg.... Sömmerskan sa att hon sydde in den ganska mycket till hon som hade den innan och liksom skyllde på att den minsann vart insydd sen jag provade den sist men det kändes ändå inte bra..... För övrigt är klänningen jättefin och jag kände mig som en prinsessa - fast en ovan sådan.

    Puman - på torget där vi bor så gör dom naglar för 349:- Fast, jag vet inte om dom är så bra.
    För sminkningen på face, inkl allt innan och att hon kommer till mig får jag betala 1400:- för. Fast då gör hon make på mina tärnor också- inte så avancerad som min och itne med lösögonfransar eller något sådant.

  • MissPhoenix

    Carma - på vår gård hemma hade någon slängt ut en hel limpa til fiskmåsarna. Det var ett jäkla liv!!

    Puman- jodå, hon skulle göra ändringarna - hon skulle ta ut ca1cm på vardera sida precis i midjan. en ca 4cm lång söm. Så det är inga större ändringar, men ändå!!!!

    Visst är sminkningen dyr men efter jag varit där igår så tvekade jag inte, det kändes jättebra att slippa det och att få någon så otroligt proffesionell.
    Håret gör min tärna och bästa vän som också är frisör.
    Naglar var på k-dala torg ovanför fotobutiken. ingång vid blommorna på gavel.

  • MissPhoenix

    Nej jag ska ju göra mina naglar hos jennie h nagelstudio på chalmersgatan, har ju gått där i evigheter.

    Hörde att någon blev skjuten..Läskigt men samtidigt tror jag att mördaren och offret på något sett har någon koppling. För vem skjuter annars någon när dom öppnar dörren?? Dock tycker jag fruktansvärt synd om barnen som blev vittne till det. (men återigen, vilka barn är vakna vid ett på natten??)

    En annan lite roligare sak är att jag fått monstret på besök!!! Och jag är överlycklig detta innebär att jag haft monstret 3ggr med exakt 30 dagars mellanrum vilket innebär att min ägglossning kommit igång efter allt som varit. Vilket innebär att om jag vill försöka fler barn så går det betydligt lättare om man har ägglossning!

  • MissPhoenix

    Carma - weeeeee Låter som om det är hippa på gång!!!!!!!

  • MissPhoenix

    Carma - visst är det en förutsättning med rullande ägg OM vi nu vill fösöka få fler huliganer Den vi har är hur vild som helst. Vi har fäktats med svärd hela morgonen.

    Puman - lycka till men tänk inte så vansinnigt mycket på det. Ta det lite sakta i början så att du inte blir alldeles för besviken om det inte har tagit. Annars är det ju alltid kul att öva!!

    Carma igen - jag tror inte du behöver oroa dig... Det var nästan läskigt under möhippan när jag upptäckte hur väl alla mina vänner kände mig. Med tanke på uppdragen jag fick så hade dom verkligen prickat varenda en av alla saker jag är rädd för. utom spindlar och sniglar som dom uteslöt - men dom är jag SJUKT RÄDD för!

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4