• Addiz

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Håler på att läsa in mig på Rolling Stones... Men är vi säkra på att _frågorna_ handlar om RS?

  • Addiz

    Nu har jag precis kollat på dina bidler Nides och du ser ut att ha haft såååå roligt! Vad roligt att det blev så många kort! :)

  • Addiz

    Tezz: jag rekommenderar Music and Lyrics, skön må-bra-film!

    F ö, lykke och Tezz: tack för igår, det var jättetrevligt (till snågra andra gick och vann ;)

    Idag har vi varit och tittat på Aschebegrska Eken, uppdukat, jättefint! Vita dukar, superstärkta vita servetter och t o m stolsöverdrag... Vi pratade lit ekort med han som komemr vara ansvarig, men vi ska boka in ett möte i början på september tänkte vi, för att stämma av med meny etc.
    Vi var också på vandrarhemmet bredvid, och preliminärbokade de rum som vi tror kommer behövas. Lite tråkigt att de inte erbjöd nån rabatt när vi ändå bokade 19 dubbelrum, 3 familjerum och 7 singelrum... :( I januari, när det ändå är värsta lågsäsongen för dem....

  • Addiz

    God morgon tjejer!

    Glömde ju skriva igår att jag drömde värsta bröllopsmardrömmen :( L hade varit och hämtat ringarna hos guldsmeden (och här drömde jag verkligen om Guldsmedsmästarn på Korsgatan) och hans ringar pasade, men mina ringar var helt fel, en var för stor, och den andra gick sönder i bitar när jag tog på mig den. Jag blev förbannad och krävde ersättning eftersom vi skulle gifta oss samma dag. Sen kom vi till festlokalen, någorlunda uppklädda, och lokalen var stor, men den var mörk, med dicosljus och stroboskop, och jättehög musik. Folk satt i hela lokalen och gick sporadiskt och hämtade nåt mer att dricka, men vi pratade bara med några få, kanske 20 av de 150 som var där! Sen gick jag och L hem, över torget i Skövde, och så fick jag plötsligt panik! Vi har glömt att boka bussar, och vandrarhem, och frukost!!!!!! Jag måste gå in på hemsidan och ändra, det kan ju inte stå där att vi fixar transport etc om vi inte gör det! Vi har glöööööömt!!!! Jag frågar L vilket datum det är, och han svarar den 26e, det är redan försent! Sen kom vi på att vi glömt alla presenter i lokalen också, och när jag var där dagen efter för att hämta dem fick jag skäll av de kristna rollspelare som var där och skulle ha lokalen efter oss, att det var en massa saker som var trasiga, och jag fick försvara oss och säga att det inte var vi, utan att vi hade hittat det så, förutom en lampa vid toaletterna, som en av våra kvinnliga gäster hada slagit sönder med sin högklackade sko!

    Oj vad långt det blev, sorry.

    När jag berättade för L sa han "en typpisk Addizk mardröm"! Och det har han rätt i, jag gillar inte att glömma saker, så det är ju min mardröm... ;)

  • Addiz

    ha ha bauti, synd att jag redan har bestämt hur min brudklänning ska se ut... Kolla in "bride1"!!! *ROFL*

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4