• TezzAmore

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    MissP: Den berömda sömmerskan finns i Kullavik...

  • TezzAmore

    MissP: Jag provade olika storlekar, men det funkade helt enkelt inte på mig. Jag är smal över ryggen (stl 70 i bh) och gigantiskt över bysten och den kombinationen är tydligen svår att hitta nått till... Du är lite mer "normal"formad och då kommer den säker att sitta jättebra! Fast det krävs lite tålamod att snöra den bara, så ha gott om tid!

    Va gulliga ni är! Så ni kommer sakna mig? *ler*

    Fast jag tror inte att jag indtroducerar henne för BT, tänk om ni gillar henne mer än mig?

  • TezzAmore

    MissP: Hade inte vi köpt samma brudskor?

  • TezzAmore

    Vi ska ta en danslektion idag! Ska bli så intressant! Hoppas att det är en duktig lärare som verkligen vet hur man gör om två kylskåp till två graciösa svanar! Nån som vet vad man har för skor att dansa i? Jag har med mig mina gympaskor och sambon sina finskor... har för tusan aldrig tagit danslektion förrut och har ingen aning om vad man har på fötterna!

  • TezzAmore

    Miss P: Hade inte vi samma sorts brudskor????

  • TezzAmore

    oj! Det blev samtidigt!!

  • TezzAmore

    Jag har lite problem.... Jag tog med mig gympaskor till träningen idag... tror ni att det går bra?

    Jag tog nämligen på mig mina brudskor igår och tänkte att jag skulle börja gå in dom litegrann... jag hade på mig dom i en timme, gick runt litegrann, satt en stund och sedan när jag tog av dom hade jag så ont i fötterna!!! Speciellt på vänsterfoten skär skon in nedan för, vid sidan av lilltån. (typ där "tåknogen" är om ni förstår) Svårt att beskriva och jag blev så ledsen... jag vet inte hur jag ska göra nu.. måste försöka töja ut dom på nått sätt..

  • TezzAmore

    Okey, tack för alla tipsen! Då får jag helt enkelt testa med ett par fuktiga strumpor först... tog inte med mig dom idag för det gjorde för j*vla ont helt enkelt igår!!

  • TezzAmore

    Måste fråga en sak till... våra toastmastrar sa att det inte räcker med att ha en valslåt, för man brukar tydligen dansa vals med sin pappa också! Det har jag aldrig hört innan... Hur gör man??

  • TezzAmore

    MissP: Okey.... det hoppas jag inte att han gör... vill dansa hela den låten med min älskling... min pappa är inte nån höjdare på att dansa heller...

    Fast brukar det inte vara så att när vi har dansat en stund så går min pappa och hans mamma upp och min mamma och hans pappa upp och dansar?

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4