Inlägg från: MissPhoenix |Visa alla inlägg
  • MissPhoenix

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Ett kalas blir roligt i mitt tycke när kombinationen är bra. Alltså - när "alla" har trevligt och även värdparet har skoj. Det finns liksom inget värre att komma till en fest där värdparet är stressade och gnabbas ideligen och man som mest känner sig i vägen och undrar varför man kom dit.
    Och kombinationen av människorna är också viktig - att de har kul tillsammans.... Asså - det är nog inget riktigt svar på din fråga men då brukar iaf jag ha trevligt. Sen brukar alkoholen och maten och lekarna sällan spela någon roll.

  • MissPhoenix

    Carma- höjtar gärna men egentligen är det inte speciellt mycket kvar...Allt ska ju bara klaffa nu....

  • MissPhoenix

    Lykke- får jag låna staffliet?? (stavar man staffli så??? ) Annars är nog allt under kontroll??? Eller...ja tills vidare. En kompis fick smita iväg och betala min korsett eftersom chefen inte kommer att komma på hela veckan och min internetbank inte funkar. Så jag hinner få den i tid..

  • MissPhoenix

    Lykke- TAck!!! Jag är dundertrött nu..längtar bara hem och vill krama min son men han ska sova hos sin mormor och morfar inatt igen... usch saknar ju honom......
    Sååå - jag ska iväg och mata katterna istället. Vi bor hemma tills på fre sen bär det ut igen i 4 dagar...

  • MissPhoenix

    sitter och tänker på en ganska knepig sak..... vet inte ens om jag vågar erkänna det MEN, om allt går som det ska med rullande ägg och så , borde jag ha min ägglossning under vår förhoppningsvisa smekmånad. Alltså 4dagar efter bröllopet ungefär - och det hade varit såååå mysigt att "få till" en bebis då om det går... Fast, egentligen vill jag nog inte få fler barn just nu..men tänk så mysigt det hade varit

  • MissPhoenix

    Har nibla på familjeliv uppdaterat?? FÖr när jag var inne sist så stod där ingenting - men håller med Addiz, det är nog inte "VÅR" nibla.

    Carma - japp borden och stolarna är fortfarande till låns. SÄg bara vilket datum. Har ju även värmeplattor och dyl om ni behöver håller er mat varm.

    Tezz- konstigt nog på Kapp Ahl. Jag var överallt, åhlens, NK, Change, Chia, Lindex, Korsetten och t.o.m H&M - men på kapp ahl där jag aldrig köper undies eftersom det ALDRIG finns i min storlek blev det en axelbandslös bh, stringisar och stay-ups. Dessutom var det tag 3 betala för 2 så att gick på ca 200:- (NÖJD!!)... Sen så har vi ju korsetten till aftonen

  • MissPhoenix

    Ang parfymer är jag ett starkt Ralph Lauren fan och har allihop. Men favoriten är Romance. Jag har även Sarah Jessicas Lovely som tezz tipsade om och även J.Los Still. Också två dundergoa. Fick prov på Versaces senast.... Vad den nu hette *tänker*..... Faktiskt över för väntan!!

  • MissPhoenix

    Linum - ´Rush 2 är dundergod!!! hade en sådan (prov) men den försvann någonstans....

  • MissPhoenix

    tezz- jag var också lite osäker på vilken sorts trosor de skulle bli men bestämde mig för att köra på string. Mest för att jag hittade ett par supersöta som matchade bh:n....

    Ang imorgon så spelar det ingen roll för min del - jag kommer ju ändå sist
    Men - kanske ska vi avvakta och se vad det blir för väder??

  • MissPhoenix

    lykke - smart...annars funderar jag på att talka låren

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4