• Addiz

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    lykke: trist med klänningen, men jag är ÖVERTYGAD om att du kommer att vara jättevacker även om du inte riktigt gillar den!!!!!

    Tezz: jag kommer inte ihåg hur vi har gjort, men jag tror att vi hade med oss "vanliga" adaptrar som vi laddade mobilerna på... Jag kan kolla med smabon om du vill, han kanske kommer ihåg bättre...

  • Addiz

    Nickes: den var jättegod! Så det tror jag allt... Den är ju inte "extremt" konstig, som typ quinoa ;)

  • Addiz

    Nickes: ingen fara, jag tyckte att han var väldigt tyst iaf... Han skrek ju bara nån gång...

  • Addiz

    Tezz: gumman vad tråkigt att hippan blir så att du kommer känna dig stressad :( *kraaaam*

    lykke: skönt att du kände att det var OK att ha hippan i fredags iaf, tycker det öåter som om ni hade roligt! :)

    Carma, oj vad duktig du är som har fått gjort så många saker!

    Linum: både m2b och jag tackar och bugar för skivan. Vi lyssande på den igår, så nu vill han ha Star Wars och jag lutar mer åt nåt annat, typ den från Hook... And so the struggle begins... ;)

    Ses i em!

  • Addiz

    Schysst att jag tog 133 foton då... Ska bara kolla igenom dem så komemr några upp på Google i första hand (det går mycket fortare för mig)

  • Addiz

    Har laddat upp en bunte foton på Google (bauti var såååå fin, om nåt ser konstigt ut så är det för att jag inte är världens bästa fotograf ;) )
    Jag får ladda upp på bloggen imorgon typ (om det finns folk som inte kommer åt gruppen?) (det tar väldigt lång tid för mig att ladda upp på bloggen av nån anledning?!?!)

  • Addiz

    Linum: orkade bara inte göra det idag, det blir väldigt lång uppladdningstid för mig på bloggen... Försöker göra det imorgon.

  • Addiz

    Bauti: god morgon tjejen! Du var sååååå vacker igår! GRATTIS!

  • Addiz

    Nickes: Fasen! Jag skulle ju ha visat dig i torsdags!
    Kan inte skicka en till, men om du skapar ett google-grupper-konto med din ordinarie emailadress (som jag skickade första inbjudan till) så loggar du in på Google-grupper med den, så borde du få tillgång till Fikasugna-gruppen... Om det står att du måste logga in igen, så testa bara att trycka på F5, så borde det lsöa sig...

    Nu har jag iaf lagt upp bilderna i bloggen också...

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4