• TezzAmore

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Nickes: Sjysst!

    Carma: Vi får prata med om det på torsdag då! Har lite frågor!

  • TezzAmore

    Dags att bege sig iväg till dansskolan!

    Tänkte först skriva att vi syns imorgon, men det blir nog svårt... ska försöka skicka iväg min lärling för att kopiera papper eller nått så jag kan slinka in här! Eller hoppas på att hon e rökare så hon går ut lite då och då! Hahaha! Eller har liten blåsa kanske? Hahaha!

    Kram på er, lovar att titta in här när jag kan! Hihi!

  • TezzAmore

    Hej tjejer!!!

    Jag har skyndat mig som f*n nu på morgonen så att jag kan kika in här innan hon kommer om en kvart ungefär! Hahahaha! Har redan abstinens bara av tanken på att inte kunna få vara här restena av dagen... *snyft*

    Det var jättekul att dans igår, men jag fick mina funderingar bekräftade att vi är som två kylskåp... läraren sa tom. att han hade hoppats på attvi skulle komma längre på en lektion... hahaha! Så efteråt bokade vi helt enkelt in en lektion till... vi lärde oss att gå rakt fram och tillbaka igår. Nästa gång ska vi lära oss att sväga! Hahaha! Det kan ju vara bra att kunna! *fniss*

    En tråkig grej, vi kan inte ha min favvolåt med Stefan Andersson "bröllopsvals från Hagen". Den går alldells för fort... fast vi "sprang" i ilfart till MediaMarkt och köpte musik igår och hittade två stycken. Av Längtan till Dig med Cajsa-Stina Å och nått med Gullvivan med grymlings... får se vilken som blir bäst att träna till!

    *Ihhhhh* Bara tio minuter kvar innan hon kommer!

    En sak ang. sniglar... man ska INTE klippa dom, resterna som blir kvar äter deras snigelkompisar upp! Dessutom blir det ju läbbigt att gå omkring i det. Sambons mamma brukar lägga massa salt i en påse och sen plocka upp dom med ett redskap, typ liten spade och då dör dom med det samma...

    En sista grej innan jag måste sluta!

    Skulle vi ta med våra sambo på torsdag? Jag berättade för min sambo att vi skulle fika då kanske hemma hos Nides och han ville gärna följa med, men bara om det kom med några killar till!

    Snacka om att ni gjorde gott intryck tjejjer, även om det var så kort!

    Det blev lite långt, men jag får skylla på att jag inte hinner in här igen på ett tag! Ha det gott så kommer jag säkert slinka in här ändå! Puss på er!

  • TezzAmore

    Linum: Låter som att vi försöker att ordna en lekträff för våra söner! HAhaha!

    (tjejen är på toa nu...) *fniss*

  • TezzAmore

    Tittar förbi snabbt!

    Sambon följer gärna med till Nides om andras m2b kommer!

    *vinkar till alla*

  • TezzAmore

    Hej tjejer!

    Nu har min lärling gått! Sitter kvar här en liten stund för att avsluta några grejer... har saknat er idag!!!

    Hoppas att Freda hade lika bra väder där som här! *håller tummarna*

    Nu ska jag strax bege mig iväg på en datafri zon... (om inte jag kan sno åt mig sambons 3-mobbe!)

    Kommer åter till jobbet och datorn på onsdag... jag och min m2b kommer till dig Nides på torsdag! (om inget nu blir ändrat, kan nån maila mig då?)

    Lykke: Ha en trevlig semester! Fin bild!

    Puss på er alla sötnosar! Kraaaaaaam!

  • TezzAmore

    Addiz: Ja, Kvibergs Handelsträdgård! Det ligger granne med bensintappen vid Bellevue! Vet du vad jag menar?

  • TezzAmore

    Addiz: Det var så lite så!

    *vinkar till alla*

  • TezzAmore

    Hej tjejer! Skickar hälsningar från ett varmt och härligt dalarna! Är tillbaka på jobbet imorn så vi hörs mer då! Kram till er alla!

  • TezzAmore

    God morgon tjejer!

    Har nu läst igenom det flesta sidorna...

    Lykke: Va roligt att du fick ett bra pris på blommorna! Jag gillar det stället, fastän de är lite bohemiska där!

    MissP: Var köpte du underkläderna nånstans?

    Carma: Åh, så det är snart möhippa på G? Kul!!

    Annars har vi haft en underbar minisemester! Vi åkte upp till Dalarna i lördagsmorse och på kvällen satt vi i förtältet och grillade och drack vin för det regnade lite. Söndagen var något bättre väder och vi åkte på guidar tur i Dalhalla. Måndagen var kononväder och vi var på lite sightseeing i Mora. På kvällen var vi på Rapsody in rock på Dalhalla! ( www.eldkvarn.no/dalhalla3.jpg ) Åh, vilket fantastiskt ställe!! Att sitta där under stjärnklar himmel, i ett enormt gammalt kalkbrott och höra bla. Sara Dawn Finer ta i från tårna var underbart! Dalhalla är ju berömt för sitt fantastiska ljud och nu förstår jag verkligen det. Det var så "rent" ljud att det kändes som att man satt och lyssnade på en skiva! Kan definitivt rekomendera er som inte varit där att åka dit nån gång!

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4