Inlägg från: MissPhoenix |Visa alla inlägg
  • MissPhoenix

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    jag vet - men det var en stundens inlevelse som gjorde att jag bokade... åååå så nervös.. Men enligt doktor Oz på Oprah så är det ingen fara men att man kan få "finnar" - alltså typ inflma. i hårsäckarna.. Absolut inget jag vill!!! Fast man kunde lägga på aloe vera efteråt så skulle det inte bli så farligt. Men, jag antar att dom på salong underbar vet vad dom gör..

  • MissPhoenix

    bauti .... aj aj aj aj aj

  • MissPhoenix

    usch.... min hjärna har gått på semester - vet inte vad jag ska göra för att pigga upp den men ALL energi är gone.....

    HJÄRNA - DET ÄR INTE SEMESTER ÄNNU!!!

  • MissPhoenix

    var är ni allihop??

  • MissPhoenix

    tezz- vi ska faktiskt ha dom klassiska marscherna - wagner in och mendelsohn ut. Mest för att J vil ha ett romantiskt klassiskt bröllop. Hade ingen aning om att han hade sådana fantasier

    Att träffa prällen var en milstolpe för mig - att få allt bekräftat liksom och avklarat. Det var skönt!

  • MissPhoenix

    prova skorna är också en punkt som inte är avklarad än .Hade först tänkt att gå in dom här på jobbet men kom på att det inte är så smart- tänk om jag får silikon medel eller ännu värre, hårfärg på dom!!! Sååå det får också bli nästa vecka. Men, allt blev ju inte bättre av att jag fick in ett hårstrå under huden på lilltån som blev infekterad. (ja, sådant får vi frisörer dras med..) Så i förrgår fick jag operera ut den själv och allt var - ÄCKLIGT!! Men, nu kan jag iaf gå i skor igen. Hade ju med mig bröllopskorna när jag skulle prova klänningen men kunde ju knappt gå i dom för att jag hade så ont i lilltån... Aj aj!!

  • MissPhoenix

    tezz - det hände faktiskt min bror när de gifte sig för fyra år sen... Efter att inbjudningarna var utskickade. Dom ville gifta sig kl 15.00 men någon hade bokat in en vigsel kl 14.30 - så detta innebar ju att paret innan knappt skulle hinna klart. Så visst blev dom griniga och så från början eftersom att dom hade bokat men sen flyttade dom vigseln till 15.30 och ringde upp alla gästerna för att tala om det. Så det gick rätt bra - alla kom rätt tid och så.

  • MissPhoenix

    tezz- är värdelös på att sy trots diverse sykurser - men, raksöm är väl det lättaste??

  • MissPhoenix

    jag menar alltså att raksöm är den lättaste sömmen att sy och borde därför egentligen inte vara så svårt???? Men, kolla med dom som kan sy..

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4