• TezzAmore

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Carma: Ja, det var verkligen skönt att få åka bort litegrann! Jag tog tom. semester från bröllopsplaneringen!

    Ang. parfym, en av mina favvisar är Sarah Jessica Parkers Lovely! Den är riktigt fräsh och kvinnlig! Gå till tex. Kicks och be om doftprover!

  • TezzAmore

    Heeeej MissP! *vinkar* Jag är bara ute efter ett par sjyssta trosor eftersom bhn är insydd i klänningen... har annars en vit bh med lite gulddetaljer som jag funderar på att byta om till... *fniss* Det tror jag kanske att min m2b skulle gilla... *fniss* Vet inte om jag sak köra på string eller på ett mar hela lite tantiga som håller in... *hmmm..*

  • TezzAmore

    Hej Linum! *vinkar*

    Sa inte Nides att hon skulle baka och laga mat i nått mail? Hade 20 nya i min inkorg så jag vet inte om jag läste rätt... Hehehe!

  • TezzAmore

    Lykke: Bra tänkt... fast "ben" brukar rulla upp sig mellan benen på mig.... har jag haft fel stort då?

  • TezzAmore

    Linum: Från allra första början var det väl bestämt att vi skulle vara hemma hons Nides eller ev. på hennes mysiga gård... sedan har det ju varit lite hit och dit med planerna och sist så skickade ju nides ett mail att vi gärna fick komma hem till henne för att hon tyckte att det var skönt att hålla sig sysselsatt...

    Jag är gärna hemma hos Nides om det passar henne... dels så är jag en frusen typ och så måste vi konka med oss käk och prylar till jobbet. Fast först måste vi handla käk att ta med! Hahaahaha!

  • TezzAmore

    Hmm... skavsår... inte sexigt! Nån som vet var man kan köpa långbenade trosor som inte skär in runt magen??

  • TezzAmore

    Lykke: Jovisst har jag mage. Bara det att mina enorma boobs gör så att den blir liten!

    Carma: Twilfit, då ska jag dit och kika!

  • TezzAmore

    Lykke: Supernice dekorationer!!

  • TezzAmore

    Bauti: Vilken fin blogg!

    Carma: Hade först tänkt köpa en gästbok och dekorera själv, men så fick jag idén från nån här (tror de va Nides) att kanske ha en bok som påminner om såna där "vännerböcker". Jag har skissat litegrann och funderar på att göra en sån själv och skriva ut och sen binda ihop lite snyggt... får se hur det blir! Va har du tänkt själv?

    Ska ni andra ta med er era m2b mañana?

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4