• Linum

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Den berömda gamla tråden tillbaka i samma tappning som innan!

  • Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4
  • Bauti

    Tezz
    Precis, Det känns som om det är nästa år.
    Men bara 10 dagar kvar.......iiiiiiiiiii

  • Bauti

    Addiz
    Måste ha kurs för oss med grillvantar på (det är inte lätt att skriva då). Jag blir tokig på google

  • Addiz

    bauti, Tezz: det händer mig också emellanåt... Hmm, knepigt! Jag mialar supporten med en gång!!!!

  • Linum


    Jag kan jag med...

    Tezz: Det finns fler bilder på Puman, men jag kan inte lägga ut alla. Ska se om jag har någon bra med hela klänningen på.
  • TezzAmore

    Linum: Sjysst! Är nyfiken på den vita skapelsen!

    Bauti: "tjejskrik" *iiiiiihhhhh!!!*

  • Carma07

    Godmorgon.

    Nu börjar nog bröllopsnerverna knyta sig på mig. Har gått och lagt mig sent (för sent) några kvällar och hade verkligen sömnbrist. Var så trött igår att jag nästan somnade gåendes och ståendes på jobbet. Kom i säng iaf 23:00 igår (alldeles försent) och tror ni jag kan somna. Jag hade hjärtklappning och visste inte hur jag skulle få stopp på det. Tankarna fastnade på att jag för tillfället inte har en hum om hur jag ska duka och dekorera borden, att vi inte har åkt till Tyskland ännu, har inte skrivit ihop vår del av festhäftet ännu, har inte gjort det eller det... Jag fick kämpa länge innan jag fick stopp på alla tankar. Försökte koncentrera mig på att om inte prästen svimmar eller jag svimmar, eller att jag får blackout och glömmer vad jag heter eller svarar nej av ren nervositet så är det inte mycket som egentligen kan gå galet. Då spelar det ingen roll om jag har glömt blommor och ljus till borden. Men det skulle ju vart trevligt. Visste inte att det var så här ångestfyllt att gifta sig. Med den värken jag får av det här kommer jag ALDRIG mer att gifta mig.

  • FredagenDen13

    Sitter & läser på ett forum på Familjeliv.
    Jag håller på att skratta så jag för.

    Jisses, folk kan ju verkligen bli ovänner för ALLT!

  • TezzAmore

    Carma: Din stackare!!!! Säg till om det är något vi kan hjälpa till med! Du ska se att det ordnar sig, commandertroup weddingteam står bakom dig!!

    Förresten, nån som har nån bra länk till nån sida med bra foton? Vi ska prata med fotografen snart och ut och reka och jag ville vara lite förberedd på vad vi vill ha...

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4