• TezzAmore

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    MissP: Grekiskt sallad?

  • TezzAmore

    MissP: Låter gott det med!

    Hmm... verkar inte som att det är så många m2b som kommer imorgon då... ?

  • TezzAmore

    MissP: Har för mig att Nides m2b skulle vara bortrest...

  • TezzAmore

    Lykke: Usch.... nu blev JAG nervös juh!! Nu när du sätter igång med att göra dig vacker inför bröllopet!!! Det är ju lika många dagar kvar för mig!!

  • TezzAmore

    MissP: Jag behöver lite råd om hud... tänkte att du som kan en del om smink kanske kan tipsa mig?

  • TezzAmore

    MissP: Jag har en blandhy (tror jag). När jag duschat blir huden på kinderna väldigt torr, medans jag efter en dag på jobbet har väldigt flottig panna... det är väl blandhy?

    Iaf. jag har aldrig använt foundations och sånt. Har provat men tycker inte att det har blivit bra. När vi var på MUS så fick jag provat en som va ok, men jag upplevde ändå att jag liksom blev torr på kinderna! Hur ska man göra för att få bort det? Jag vill inte lägga ner för mycket pengar på krämer heller. Köper just nu en Nivea kräm. På deras hemsida står det så här: Nivea Visage Silk Comfort är en återfuktande dagcreme för torr/mycket torr hy med rena Silkes Extract och naturlig Babassu Olja, som återfuktar på djupet och skyddar mot uttorkning 24 timmar.

    Jo, till min fråga, funkar det att använda ansiktsmasker eller blir kinderna mjukare och pannan annu flottigare??

  • TezzAmore

    Carma: Påminn gärna imorgon igen om att vi ska ta med listor! Jag har nog nån lista jag kan plocka med mig imorgon!

  • TezzAmore

    Ska förresten träffa prästen idag!!

  • TezzAmore

    MissP: Tack för tipsen! Jag tror att en foundation som är en blandning med dagcreme låter som nått för mig... så behöver jag inte känna mig allt för sminkad heller, nu när man inte är van. Kommer ihåg att hon på MUS sa att man inte ska tvätta ansiktet med vanligt vatten och det tyckte jag lät lite kostigt... vet andra gånger när man provat nån rengöringsprodukt som ansiktsvatten så känns det som att man har kvar produkten i ansiktet efteråt...

  • TezzAmore

    MissP: Tänkte att jag skulle boka en privatlektion på MUS snart för jag gillade deras ögonskuggor och sånt... bara att jag har inga verktyg hemma och då kommer det ju att gå på hur mycket pengar som helst om jag ska köpa allt... är det stor skillnad på dyra "verktyg?"

    Oj! Nu är klockan redan ett och jag försvinner på lunch! *vinkar*

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4