• Linum

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Den berömda gamla tråden tillbaka i samma tappning som innan!

  • Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4
  • TezzAmore

    Linum: Jag håller med! Bättre att sambon lurar i en att man ska göra något just den dagen så att man inte gör egna planer...

  • Carma07

    Godkväll mina vänner. Tillbaka från en shoppingtur och en sminkkurs. Fattig men snygg. Jättenöjd med kursen. Hon plockade fram och sminkade mig precis som jag ville. Inhandlade såklart litegranna så jag kan bli snygg igen. Var även och köpte en bh utan axelband och en parfym. Det fick bli samba som jag hade för en himla massa år sedan. Den var inte så dyr På Åhléns hittade jag mina smycken. Köpte ett "snö"halsband med ett armband till. Superfina!!! Köpte ett likadant set i en annan färg som jag tänkte ge till min kusin som present för att hon fotar oss.

    När jag kom hem var jag ju tvungen att se hur allt ev kommer att bli. Så på med bh, skor och smycken. Sminkad och snygg är jag ju redan. Håret uppsatt i någon slarvig knut som får duga som frisyr. Sedan har jag virat ett vitt lakan runt mig på ett liknande sätt som min klänning och fäst med gummiband. Jag är urtjusig. Förstår inte varför jag har jagat en klänning när det var så snyggt med ett lakan. Men vad mycket gladare och piggare man blir på en gång man har sminkat sig. Nu är jag full av energi och tänker passa på att bröllopsplanera så mycket som möjligt innan paniken och ångesten faller på igen.

  • Carma07

    Vad kul att bauti blivit kidnappad. Hon var lite orolig häromdagen.

    lykke: Jag måste säga att jag är så tacksam att ha fått veta i förväg vilken dag som min möhippa är. Det tar inte bort spänningen och överraskningar för det eftersom jag inte har en aning om vad som händer. Jag har ju kunnat planera utifrån det och nu när det blir så tätt in på bröllopet kan möhippan lätt bli en stress istället när så mycket annat måste göras.

    Ang gästbok så verkar det inte som att vi behöver tänka på det. Och blir det ingen så får vi bli utan. För som någon sa tidigare, hur ofta kommer man att läsa den? Och jag vet själv när jag ska skriva i gästböcker så får jag total stopp i hjärnan och det slutar med att man skriver lycka till och skriver under med sitt namn. Så har man otur så blir gästboken bara en bok med gästautografer.

  • Carma07

    Nu när jag ändå är så himla snygg så ska jag passa på att leta upp bilder på frisyrer och kanske testa lite så jag ser vad som passar. Har dock inte hittat ett diadem som jag tycker om ännu. Men jag ska till Alingsås imorgon och då kan jag passa på att kolla i brudbutiken där.

    Dessutom ska jag till frissan imorgon för klipp&sling. Ännu fattigare men gööörsnygg.

    Addiz: Man måste ha psalmer i kyrkan, men du får ju välja dem själv. Med prästens godkännande förståss. På vår präst lät det som om man inte kunde välja sommarpsalmer i augusti. Då var sommartiden förbi sa ha. Jaja, vi får väl se när vi träffar honom sedan.

    Säkert en himla massa mer som jag precis glömde bort. Men det kommer väl snart.

  • Addiz

    Carma: oj vad du har varit igång ikväll! =)

    Själv har jag bara slappat framför TVn, borde sova men kan inte dra mig till sängen... :(

  • Addiz

    God morgon töser!

    Carma: jag tänkte... varför gör du inte ett eget diadem, du som gillar att pyssla?!?

  • Linum

    God morgon!

    Har precis tagit bort Gösta ur kattnätet på balkongen... Han valde att starta dagen med en talgoxe till frukost Tänk att en katt kan se så mallig ut!

  • TezzAmore

    God morgon tjejer!

    Carma: Låter som att du haft en sån där riktigt härlig dag som du verkligen behövde för att få ordning på dina nerver och bara få ta hand om dig själv! Jag o min ena tärna ska till MUS idag, det ska bli spännande! Ang. psalmer, vi kommer att ha två sommarpsalmer och nu förtiden är ju Augusti fortf. sommar, alltså SENSOMMAR så det var ju lite konstigt sagt att prällen. Fast till en av psalmerna kommer vi ha en annan text. Det var prästen själv som tipsade oss om den!

    Va skönt det är allt vissa småsaker börjar falla på plats. Otroligt nog så hittade jag ett par gamla örhängen imorse som jag tror blir perfekta till klänningen! HAhaha! Jag som letat som en galning. Igår köpte jag dessutom mamelucker (eller va det heter) Tack Linum för uppvisningen hos Nides! Nu ska jag nog slippa skavsår! Hehe!

    Igår när jag skulle hämta våra ringar så hittade hon inte dom!!! Blev grymt orolig och hon letade och letade och frågade om jag kunde komma dagen därpå för det var hennes nya tjej som lagt dom nånstans. Efter ytterligare en stund hittade dom dom! *puh* Alldelles darrig kikade jag på gravyren och då hade dom missat att gravera sambons ring?!? Iaf. så föreslog mamma att hon kan åka och hämta ringen idag (jag hinner inte) Så köpte jag även en morgongåva till sambon och beställde gravyr på den med hans initialer. Som plåster på såren (för hon såg nog hur nervös jag blev) så slapp jag betala gravyrpengen och fick även rabatt på presenten!

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4