Inlägg från: MissPhoenix |Visa alla inlägg
  • MissPhoenix

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Tezz- vissa har ingen respekt alls för andras tid. hade en kund idag som skulle var här kl 10. 10.45 dyker han upp sätter sig i väntrummet och babblar i mobil. Blev tokig. 11.00 säger jag till honom (jag störde mitt i samtalet) att om han överhuvudtaget vill få något gjort så är det bäst att han lägger på för att kl 12 kommer nästa kund och snart tappar jag intresset. Då la han på fortare än kvickt.
    Men, han blev aldrig klippt utan bara lite uppfräschad - sa til honom att jag hade hunnit klippa honom om han hade kommit som avtalat. Då skyllde han på tåget!!! Sen att han satt i 15min och babblade har han liksom glömt.

    För övrigt så är jag ännu mer besviken på min f.d vän som inte kommer till bröllopet för att hon är gravid (i v.13).... Nu kommer hon inte till vigsel för att hon får ingen vikarie med så kort framförhållning på jobbet och hon jobbar till 16... (eeeh, hon fick veta i aug 06 att vi skulle gifta oss 28/7-07....) Sen så ska dom åka till grekland veckan efter... Åka till grekland går bra trots graviditet men inte en bröllopsmiddag....

  • MissPhoenix

    Näe så resonerar jag med, nu vet jag ju liksom hur mycket vår vänskap betyder för henne. Men jag kunde inte hålla mig igår så när hon och jag chattade på msn - hon berättade alltså att hon inte ens kommer på vigseln och greklands resan och allt via msn - så sa jag "du vet att man måste ge en present till bröllop man är bjuden på även fast man inte går" Som värsta piken... Och med en liten smiley inombords.. Självklart svarar hon då Så vem vet, en gåva kanske vi får ändå...

  • MissPhoenix

    tezz- japp

    puman - men kan ni inte ha som ni har tänkt, duka för henne ändå m.m. och så låter ni helt enkelt bara den platsen vara tom. Kanske funkar det?!

  • MissPhoenix

    nu ska jag strax gå hem,... bara 25 min kvar...

  • MissPhoenix

    tezz- japp nästa vecka är vikt åt "ledighet".. Eller ja, jag jobbar 4,5 timma imorgon också men sen så.....
    jag tycker det är sviiiinjobbigt med alla som tjatar... Dom gör mig mer nervös än vad jag egentligen behöver vara...

  • MissPhoenix

    Tezz- ja kanske är det dom som börjar oroa sig och vill att vi ska bli nerviga också. En sak att stryka från listan är iaf skjorta till lilleman, min mamma hade varit och köpt en till honom så nu slipper jag det. Fast, när jag provade den på honom imorse så sa han "annan skota mamma..." Han ville inte ha den

    Mycket intressant tråd men jag tappade engagemanget där..

    Dags att gå hem! kram på er- jag tittar in imorgon igen!

  • MissPhoenix

    Godmorgon darlings!!

    Sitter på jobbet och filurar....BARA 4,5 timma kvar..SEn är jag en FRI kvinna - eller ja, när jag sen är ledig ska alla mina bröder + päron och lilleman klippas. Och en tärna och en annan kompis... Så jag har ju ändå att göra. + allt det där lilla extra. Men ikväll åker vi till landet så att jag kan fixa det sista med vigselprogram, festhäfte och hitlerschema till personalen..

    Annars är jag tokarg på J! Firmafest igår- chefen betalar och ändå på något vänster har han blåst 3500.... Pengar som definitivt hade kunnat stoppas i andra hål... Annars imorse frågade han om jag var jättearg och bad om förlåtelse för att han spenderat så mycket pengar. Määääh- va hjälper det att be om förlåtelse när pengarna är slut???

  • MissPhoenix

    Jag skall också göra schema över dagen B - ikväll när all jobbstress har lagt sig!

  • MissPhoenix

    Lykke- bättre att gå upp lite tidigare än att stressa - för då blir det inte bra. Och ofta känner frisören av stressen och kanske försöker skynda på och så blir det tokigt i slutänden.

  • MissPhoenix

    Addiz- visst är det skönt att kunna bocka av?? Min lista växer sig bara längre och längre Fast, jag var på ikea igår och fick köpt det sista så nu är allt till dekorationen klart! *stryker på sin mentala lista*

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4