Inlägg från: MissPhoenix |Visa alla inlägg
  • MissPhoenix

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    har kommit på en sak - jag är livrädd för att skriva ned allt som står på min mentala lista på papper - för jag är rädd att glömma något. Ni hör ju hur dumt det låter!!!

  • MissPhoenix

    här med.... och jag ska ju till landet och klippa gräs

  • MissPhoenix

    ho ho....var är ni allesammans?!?!?

  • MissPhoenix

    tezz- ingen hippa idag

  • MissPhoenix

    Nicke - japp en foundation som är både dagcreme och foundation blandat. Alltså en väldigt lätt och inte jättetäckande foundation som ändå återfuktar. Från MAC - tror den hette Select Teinte.... MAC säljs inne på Åhlens City brevid MUS och parfymeriet.

  • MissPhoenix

    tezz - håller med linum - INGEN kommer att märka det! Jag och min kusin (som har samma skostorlek och valt likadana skor) funderade först på att ha samma skor men hennes blev totalförstörda på hennes dag för 3v sen för att det regnade så. Så tezz, jag tror inte att någon kommer att bry sig...

  • MissPhoenix

    Jädrans vilken aktivitet det varit här igår kväll då! Och den har man missat Som vanligt är jag uppe med tuppen - FÖRSTA SEMESTERDAGEN på år och dar och jag behöver inte ställa klockan och så vaknar jag kl 06.05!!! Det är fel på mig!!!

    Som straff för att J brände massa pengar är det massor med jobb för hans del nu som gäller! Så nu har han redan åkt iväg *moahahhahhahahhah*

    Va, våran tråd i TV??? På uppdrag granskning?? undersökning? Fattar nothing? Var det reprisen eller kommer det igen`?

    jaja, kram så länge

  • MissPhoenix

    usch o fy...nuhar jag suttit vid datorn precis hela dagen men äntligen är ALLT klart............. Körschema för dagen före B, dagen B och dagen efter B. Olika ordrar till folk som ska hjälpa till, små söta ordspråk som ska finnas i ramar inne på toaletterna, mitt hitler schema till serveringspersonalen och givetvis - FESTHÄFTET....Klappat o klart alltihop! Det enda som är kvar nu är 4ynka placeringskort..... Sen så!! Vi ska försöka fjäska till oss nycklarna till lokalen redan på tors så att vi kan duka på kvällen och bara ägna fredagen åt att ta det lugnt och njuta..DET hade varit såå gott.

    jaja kram på er alla när ni nu tittar in!

  • MissPhoenix

    Linum - japp, en massa stolar har jag... och bord om det behövs.

    Sitter uppe och ugglar men idag är det inte riktigt samma aktivitet. Kan absolut inte sova. Tror helt och till fullo att bröllopstressen kommer nu... Magen är helt bråkig och jag är sjukt uppe i varv. Var tvungen att gå upp för att inte väcka resten av familjen.

    Sitter och skriver saker som jag INTE får glömma att göra...Hua!
    Imorgon..eller idag fast senare, ska jag iväg och färga håret så att jag blir "piffig" och handla det som jag glömt. Sen kommer det säkert bli 70vändor till med saker som är glömda men tills vidare

    Men mina 2 STORA problem! Uno - har gått i helt fel skor på jobbet + det onda jag hade i knäet och felbelastat så nu är min vänster fot inflammerad. Alltså hålfoten typ. Gör sjukt ONT! Och jag kan inte gå i högklackat...haltar ju t.o.m barfota!!!
    Problemo numero dos är att jag krattade gräset idag...(vi är på landet) och har fått två DUNDERSBLÅSOR på insidan tummarna (har inga vana arbetar händer...) Då är frågan, vad tänkte jag då??? Pucko - 5dagar kvar till dagen B och jag har blåsor.. LÄCKERT!!!!
    Någon som har tips på hur man får det att läka snabbt som attan??!?!?!?

    Näe, nu har jag inte tid att hålla monolog längre....måste maila solisten och vår biluthyrare.
    Natti natti

  • MissPhoenix

    Slänger in ett litet godmorgon. Kommer inte ha jättemöjlighet att titta in här under veckan då vi kommer att vara hemma och datorn hemma funkar sisådär.
    kram på er

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4