Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4
bauti: Hur mycket beräknar du gå ner fram till dagen D?
bauti: Hur mycket beräknar du gå ner fram till dagen D?
Här hemma har tuppen gått och lagt sig.. M jobbar natt ;-D
Halloj!
Vet att ni har diskuterat om man ska ha 2-rätters eller 3-rätters... Jag skulle gärna vilja ha 3-rätters. Tror ni att det blir för mycket? Om man har en god efterrätt och en lätt moussetårta och väntar ett tag mellan middag och tårta?
Synpunkter bitte!
Tezz: Om man vill något viktigt ringer man igen.
Nu funderar jag på om man ska ha bohuslänsk äggost eller dalsländsk kalvdans till efterrät istället... och choklad/chillimousse tårta till tårta (givetvis...).
Jag har aldrig ätit äggost! Kan man få tag i det någonstans? Tror ni att det kan vara en bra eftrrätt till en meny som är en blandning av norrländskt och västkustskt (prova och säg det om ni kan!)
Tezz: Gården som tillverkar äggosten du skickade en bild på ligger 2 mil från mina föräldrar! Kanske skulle testa deras och se om det är något att ha. Är det ungefär som ostkaka fast utan "grynigheten"?
Glöm inte att lykke har ett staffli att låna ut till sådana saker som bordsplaceringen.
Tezz: I de vinflaskor vi köper brukar det vara vin... *fniss*
Tror att det är 4-5 glas / flaska rödvin. Lykke har koll på det där.
lykke: Det blir så himla dyrt med ost... Man vill ju gärna ha goda ostar, och de har ju en förmåga att kosta lite mer...
Det får nog bli något chokladigt till efterrätt och passionsfruktsmoussetårtan (!) till ... tårta...
lykke: Vad har jag sagt nu för dumt...
Jag avskyr torkade blommor, och vad ska man med en gammal brudbukett till?..