• Linum

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    bauti: Hur mycket beräknar du gå ner fram till dagen D?

  • Linum

    Här hemma har tuppen gått och lagt sig.. M jobbar natt ;-D

  • Linum

    Halloj!

    Vet att ni har diskuterat om man ska ha 2-rätters eller 3-rätters... Jag skulle gärna vilja ha 3-rätters. Tror ni att det blir för mycket? Om man har en god efterrätt och en lätt moussetårta och väntar ett tag mellan middag och tårta?

    Synpunkter bitte!

  • Linum

    Tezz: Om man vill något viktigt ringer man igen.

    Nu funderar jag på om man ska ha bohuslänsk äggost eller dalsländsk kalvdans till efterrät istället... och choklad/chillimousse tårta till tårta (givetvis...).

  • Linum

    Jag har aldrig ätit äggost! Kan man få tag i det någonstans? Tror ni att det kan vara en bra eftrrätt till en meny som är en blandning av norrländskt och västkustskt (prova och säg det om ni kan!)

  • Linum

    Tezz: Gården som tillverkar äggosten du skickade en bild på ligger 2 mil från mina föräldrar! Kanske skulle testa deras och se om det är något att ha. Är det ungefär som ostkaka fast utan "grynigheten"?

  • Linum

    Glöm inte att lykke har ett staffli att låna ut till sådana saker som bordsplaceringen.

  • Linum

    Tezz: I de vinflaskor vi köper brukar det vara vin... *fniss*

    Tror att det är 4-5 glas / flaska rödvin. Lykke har koll på det där.

  • Linum

    lykke: Det blir så himla dyrt med ost... Man vill ju gärna ha goda ostar, och de har ju en förmåga att kosta lite mer...

    Det får nog bli något chokladigt till efterrätt och passionsfruktsmoussetårtan (!) till ... tårta...

  • Linum

    lykke: Vad har jag sagt nu för dumt...

    Jag avskyr torkade blommor, och vad ska man med en gammal brudbukett till?..

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4