• TezzAmore

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Är det nån mer än jag som känner att nu går tiden alldelles för fort??? *räcker upp en hand* Jag önskar att jag hade semester veckan innan... förstår inte hur jag ska hinna med allt! Igår satt vi och började skära till tyllet till rispåsarna... idag ska vi in till stan och köpa papper till festprogrammen! Åh, nästa vecka är det sista OSA! Än så länge är det 11 personer som inte sagt till...

    Nån som förresten vet var man kan få tag på snygga sjalar? Hmm... svårt att beskriva vad jag är ute efter ... Kika på denna bilden. Titta på tärnan... nått sånt är jag ute efter till mina tärnor! Nått blått eller nån annan färg som passar till mörkblått... och så kanske en vit till mig! Nån som sett var man kan få tag på sånt?

    bp2.blogger.com/_MmbAb5gX_ZA/RlExWNA7I2I/AAAAAAAAAFA/4l2vXEq0GjQ/s1600-h/P5190053.JPG

  • TezzAmore

    Addiz: Hmm... Wedins känns som en bra affär att börja i! Jag behöver nämligen också en liten väska! Tack för tipsen!

  • TezzAmore

    Hmm... vänta lite... Wedins är väl en sko affär?? Jag tänkte plötsligt på Wassens... de har ju lite allt möjligt! Ja,ja! Det löser sig nog!

  • TezzAmore

    Lykke: Tycker det låter som att jag får ta en tur in till Nordstan helt enkelt! Synd bara att jag inte slutar förräns klockan 17... blir så stressigt då!

  • TezzAmore

    Det ligger (eller låg i våras iaf. ) en Wasséns där gamla Läderiet låg, bort mot Centralstationstunneln från Nordstan.

    Carma: Jag köpte massa tyg på Skroten! Vet inte riktigt vad jag sak jämföra med, men jag tycker att det fanns jättemycket att välja på!

  • TezzAmore

    Carma: Ska ni dansa vals?

  • TezzAmore

    Carma: Låter skoj! Jag o sambon försöker också lära oss att dansa litegrann... Sambon har verkligen 2 högerfötter och jag försöker leda hela tiden, ingen bra kombination! Fast vi har fått lite hjälp av en jättebra danslärare. Ska dit på måndag igen! Sist lärde vi oss att gå framåt och bakåt, nästa lektion blir att lära sig svänga lite med... hehe!

  • TezzAmore

    Carma: Va händer om man använder att icke syrafritt papper? Blir det gult?

  • TezzAmore

    Carma: Ok... jag funderade på att göra en egen gästbok och har då fått tag på tjockt papper genom jobbet, men jag tror inte att det är syrafritt... va tror du händer då? Om man skriver på pappret med bläck?

  • TezzAmore

    Puman: Bauti hade nått ställe som hon brukar gå tiil!

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4