Inlägg från: MissPhoenix |Visa alla inlägg
  • MissPhoenix

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    lykke- ok mindre roligt men du är väl ledig till helgen igen? Jag längtar hem så innerligt för att få se filmen... Vill hem vill hem vill hem!!!!

  • MissPhoenix

    nu säger jag tack och hej!! Min man (! så roligt att säga !) kommer och hämtar mig strax.... Och sen ska vi hem och titta på film!!

    Weeee.....

  • MissPhoenix

    godmorgon allesammans....

    Igår satt vi och tittade på bröllopsfilmen och hade hur roligt som helst. Filmaren hade delat upp den i två delar - en med bara vigsel och efterspel och en med festen. Det tog oss sån tid att titta på allt så vi får ta fotona idag. Det var så kul att se för att det är mycket man själv missade - man kan ju inte vara överallt samtidigt.
    Och , vi hade två wedding crashers till!!!!! Ett gammalt gammalt par som satt allra längst bak. Typ 70-80år gamla. Jag har ingen aning om vilka det var. Rätt roligt!

    Fredag - fick mailet men har inte hunnit att svara. Är lite intresserad...ska bara fundera lite först. har för mig att en kompis har jobbat där.

    Annars var jag och röntgade min fot imorse och det ser inte ljust ut. Det lutar åt skruv och kryckor i 12 veckor .... Besked kommer imorgon...

  • MissPhoenix

    bauti - jag vill också rensa min garderob men får sån ångest varje gång att det alltid slutar med att max en tröja slängs!
    Har du några tips?!

    Jag jobbar på lör och lilleman ska på sitt första barnkalas kl 17. SÅ jag måste veta vilken tid det är.. Någon som vet?

  • MissPhoenix

    ja just det, vart är addiz??
    Och jag saknar fr Malm!!

  • MissPhoenix

    jag slänger ju iof heller aldrig plaggen utan dumpar dom i en såndär tunna som emmaus har där jag bor. Men det är liksom tanken på att aldrig få se mina plagg igen som är jobbig.

    Lillemans kläder (dom som är sönder, slitna eller ärvda) åker utan problem (dom andra sparas i fall vi någon gång får fler barn) och J:s kläder åker också ut - men mina.....mina kära kläder....

  • MissPhoenix

    nu lämnar jag er - kommer nog tyvärr inte att titta in förrän i kväll - the big boss kommer idag. Seeeeeeeegt!

    Kram på er alla

  • MissPhoenix

    Hej hej mina små sötnosar!!

    Idag är livet ganska bra, ingen chef i sikte, beslut om operation av foten tas i eftermiddag och ikväll ska jag och J åka o titta på ett hus i björboholm. Så snart Carma bor vi kanske nära varandra?!

    Min namnändring gick igenom någon gång när vi var bortresta för den låg med posten som hade kommit. På banken, hos facket och dyl så har det ändrats automatiskt. Så numera heter jag nina R -B...

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4