• Linum

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Vi får inte den präst vi vill ha... hon är upptagen den helgen... istället får vi min systers konfirmationspräst. Helt otroligt vilket sammanträffande!

    Och godmorgon på er!

  • Linum

    Det är absolut inget fel på honom, men han är ju inte kvinna... men nu orkar vi inte tjafsa om det, så det får bli han. Det spelar ju inte så stor roll egentligen. Han ska vara jättebra (och homosexuell) *ler*

  • Linum

    Tycker att cd-skiva är rätt kul. jag är en sådan där som inte har foton framme (gillar ju inte prdnadssaker) så en cd-skiva passar ju väldigt bra.

  • Linum

    Det är inte jag som prompt ska ha en kvinnlig präst utan M. Han tycker att kvinnliga präster är mindre torra, men den kvinnliga som är i Domkyrkan kan man nästan elda med...

    Jag och M vill i alla fall ha någon som är för att registrera partnerskap i kyrkan (eller t o m låta homopar gifta sig). Det är viktigt för oss att alla är lika värda.

  • Linum

    Fredag: Jag sprang på din make på gymmet alldeles nyss!

    Bestämmer vi Café Kosmos då? Jag är där vid kl 17. Rosa nejlika i knapphålet *fnissar*

  • Linum

    Någon här?

    Vi har varit i lokalen och kollat. Det fanns helt plötsligt 67 stolar av samma sort, så nu behöver vi inte oroa oss!!!

    *filar lite på naglarna och visslar en stump*

  • Linum

    Jag har fått ett brev...

    Tjena Bruden!

    Nu är det dags att du börjar oroa dig på allvar. Lördagen den 8 september ska du infinna dig i Domkyrkans torn, Göteborg.

    Övningen kräver att du förbereder dig och packar en väska. För maxstorlek på bagaget hänvisar vi dig till Luftfartsverkets hemsida.

    Vi rekommenderar oöm klädsel och att du följer checklistan:
    x myggstift
    x noter till en favoritsång (i en bra tonart)
    x gärna något blå-gult
    x id-handling för eventuell kontroll
    x det är bra om du väger dig så att vi vet...

    Observera att nya begränsningar gäller för hur mycket vätska du får ta med dig i bagaget. Vätska, krämer, geléer och sprayer i behållare som rymmer max 100 ml (1 dl) får tas med i handbagaget. Flaskor, burkar, tuber etc ska placeras i en genomskinlig en-liters plastpåse och utan problem få plats i påsen, som ska vara stängd. Plastpåsen ska vara återförslutningsbar.

    Väl mött!

    Hippkommittén

    ------------------

    Hmmm... är det nu man ska börja bli nervös eller? Vi har ju kördag på lördag och högmässa på söndag..

  • Linum

    Hej på er

    Jag är här nu! Jag slutar på mitt jobb 28/9, vilket innebär en hel veckas ledigt innan bröllopet samt en hel vecka ledigt efter bröllopet! Yippee!

    Sitter här med mitt nya anställningsavtal och ska precis skriva på. Känns så himla bra. Äntligen är det min tur att vara nöjd med yrkeslivet (än så länge...)

    Carma: Min mail är också knäpp.

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4