• TezzAmore

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Håll i er!!! Det kommer att braka loss värsta ovädret över stan snart!!! Himlen över Kungälvsområdet är kolsvart!!!

  • TezzAmore

    Faaaaaaaaaan!!! Jag glömde att dra ur sladden till datorn och tvn!!!!

  • TezzAmore

    Hel sjukt väder! Solen skiner på gården och bara några km norrut är himlen svart!?!?!

  • TezzAmore

    *ropar* Nides, var är du????? *letar*

  • TezzAmore

    Om man vill ha massa krossad is till drinkar hur gör man lättast då? Hemma har jag provat med handduk, skärbräda och hammare, men det är ju lite omständigt... hehe!

  • TezzAmore

    Puman-prinsen: Jo, men vi har ingen! Kanske skulle köpa en, hehe! Jag tänkte nämligen på att vi kommer att behöva krossad is till bröllopsfesten... Kanske kan låna en! Eller köpa! *ler*

  • TezzAmore

    Hmm... måste man ha en speciell mixer? Går det inte bra med en vanlig hushållsmixer? Jag tror faktiskt att min mamma har en sån... JO för tusan!!! Hon fick ju en hushållsmix i julklapp av sambons föräldrar!!

  • TezzAmore

    Tack för att jag fick bolla lite idéer med er iaf! Ibland gömmer sig saker som man vet om långt bak i minnesarkivet!

  • TezzAmore

    Linum och Carma: Ha det så skoj på dansträningen ikväll!

    Ni andra får också ha en trevlig kväll och helg!

  • TezzAmore

    God morgon Tjejer!

    Hemma igen efter en intensiv helg i Tyskland med sambons föräldrar! Även om dom är hur goa som helst så känner jag att det ska bli skönt att få vara hemma med bara sambon igen... Det blir liksom liiite väl tätt att spendera 3 dagar på raken så tätt inpå varann!

    Iaf. Vi fick köpt allt vi ville. Det är verkligen kul att handla sprit utomlands!

    Lykke: Jag har stressat och stirrat så mycket på sistonde så att min mage har pajat... Jag har inte varit hos nån läkare, men enligt info på nätet så prickar jag in de flesta punkter på magkatarr!! Jag fick lite Nexiumtabletter av sambons päron i helgen och det hjälpte... nu kurerar jag mig med Cultura filmjölk med 3 sorters vänliga magbakterier! *hihi* Det verkar hjälpa, kunde äta frukost idag utan att få ont i magen! Det jag ville komma fram till var att det låter som en bra idé att vila upp dig lite på egen hand innan bröllopet, så inte du också blir dålig!

    Bauti: Bara så du vet så är det DYRT att lämna in grejer för print på ett tryckeri! (från ett par tusen och uppåt!! ) Vi har kollat runt litegrann och fick ett hyfsat bra pris från dessa här: www.lagpristryck.se

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4