• TezzAmore

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Linum: Vilka superfina bilder på MissP´s bröllop! Jag vill ha meeeer!!!

  • TezzAmore

    MissP: Ha det så skoj nu på resan! Hur länge ska ni vara borta??

  • TezzAmore

    Lykke: Ja, det börjar närma sig... har haft lite misstankar om att det blir nu på lördag!!

    Nides: vi har saknat dig!

  • TezzAmore

    Fasen... är i valet och kvalet om jag ska beställa en caketopper eller inte! Har hittat en urtjusig, men den är inte ett dugg lik oss... måste de vara det??

  • TezzAmore

    Linum: Nä, har inte hittat några kinesiska caktoppers än, men ser du några får du gärna säga till! *fniss*

    Har hittat en på nätet, men jag är lite osäker eftersom den är så dyr. Men då får jag ju hem den i brevlådan och slipper åka runt stan och leta och jag känner jag har inte så mycket tid över för det...

    Förresten, i helgen kom jag på att jag har bara tre söndagar kvar som ogift!!! Hjälp va tiden går fort!!

  • TezzAmore

    Linum: Jag känner mig lite maktlös, att tiden bara springer iväg och jag vet inte riktigt hur tusan jag ska få alla trådarna att gå ihop! Allt är ett enda jädra virrvarv och jag har ingen större kontroll.... Men det är jag det! Jag är inte så deppig, snarare nervös! Jag är som en sån där nervös hund.... Hahahaha!

    Nu till ett annat problem... pratade precis med hallbergs där vi köpte ringarna... hon som de anlitar för gravyr har semester och om vi lämnar in dom när hon är tillbaka kan vi inte få dom förräns 2 dagar innan bröllopet!!! Shit!! Måste hitta nått annat ställe där de kan putsa upp en (gult) guldring och en rhodinera en vitguldsring, samt gravera!! Hjälp!! Nån som har tips??

  • TezzAmore

    Linum: Oj vilken prisskillnad! Hallbergs tar 420 kr ring!!! VAr ligger jarl sandin?

  • TezzAmore

    Hmmm... kan man med att lämna in en Schalins ring där? Schalins är ju liksom ett "dåligt" märke om man fattat det rätt när man pratat med smeder..

  • TezzAmore

    Addiz: Ja, du kan hjälpa mig hitta någon som graverar två ringar och putsar och rhodinerar!!!!

    Linum: Ringe Jarl Sandins... Har man inte köpt ringen hos dom så är första leverans dag 23/8 där också!! Hade på känn att man blir lite annorlunda bemött om man inte köpt ringen där... Det verkade nämligen som det eftersom hon sa "har man inte köpt ringen här så är första lev. dag 23/8"

    Det blir ju för sent!!!

  • TezzAmore

    Addiz: Tack för länkarna! *kramar om*

    Jag ringde och pratade med Nordstans guld och de gör tydligen gravyr och puts själva och de var betydligt billigare så det blir nog att vi går dit!

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4