Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4
Den berömda gamla tråden tillbaka i samma tappning som innan!
Den berömda gamla tråden tillbaka i samma tappning som innan!
Tror nog att det är ok, alla dricker ju inte heller conjak.
lykke: Det blir så himla dyrt med ost... Man vill ju gärna ha goda ostar, och de har ju en förmåga att kosta lite mer...
Det får nog bli något chokladigt till efterrätt och passionsfruktsmoussetårtan (!) till ... tårta...
det är jättemycket cognac Tezz, men det är ju bra sprit att spara även om flaskan är öppen. Det är svårare med söt likör och mjölkbaserat som Baily's
hmmm.. ja det är svårt Linum.. goda ostar är himla dyrt.
Hemgjorda tryfflar är dumt att servera efter maten
är inte dumt naturligtvis... *korkad*
Behöver hjälp!!
Vi ska gravera våra tårtbestick.
Men vad ska det stå? Några förslag tack
appropå desserter- om ni vill ha lite idéer så fick jag följande förslag från vår krog
*Chokladmousse Black & White med syltade hallon och citroncrème
*Lingonsorbet med kokkosflarn
*Kessellamousse m. citronkräm
*Mörk chokladmousse m. rom & hallon
*Bakad ananas med ingefära och mango
*Valnötsbotten med. kraftig tryffel
*Hallonmousse med passionskräm
*Husets creme brulée
*Lime- & honungspanacotta med varma björnbär
*Chokladtryffel med bärkompott
Linum- heja heja. vilket bra svar i bukett-tråden
Linum
Jag e grym på att göra äggost (sist ialla fall) & mina choklad tryffelbollar har ingen heller klagat på
Har varit på Oredshuset nu och checkat av. Allt verkar funka som jag vill.
Det blir lite jobbigt när man själv skall ha bröllop och har serverat & lagat mat förrut till gäster. Helt plötsligt blir man en sådan där otäck kärring som man bara hatade när man var i branschen.
Aaaa, jag har blivit en BRIDEZILLA
Jo, glömde att säga att jag har varit och beställt buketten (eller vasstråna rättare sagt). Hon trode bara att det skulle gå på några hundralappar