• TezzAmore

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Hmm... två alvedon senare så är jag fortf. på jobbet... fast på fruktansvärt dåligt humör... tänkte att det skulle bli en lugn dag, men icke så nicke! Datorn ville inte, så nu har datakillen varit här hela morgonen och installerat om den... *suckar*

    Carma: Ska bli kul att höra om hippa!

  • TezzAmore

    Carma: Det var jätteintressant på kursen. Jag hade hon Absoluuut-Carola. Hon sa absolut typ 100 ggr! Så här efteråt kan jag känna att hon sminkade mig på tok för mycket, eller hur ska man säga, på för hög nivå liksom. Det var överkurs! Hon använde 4 olika sorters ögonskuggor och 2 olika rouger! Det funkar väl för tusan med en?? Iaf. jag är glad att min tärna var med annars hade jag handlat för änn mer pengar... Igår plockade jag fram allt och provsminkade mig. Med tanke på min ringa erfarenhet i sminkning tyckte jag att det gick riktigt bra juh! Fast det var supersvårt att få det andra ögat likadant som det första! Hahaha!

    Carma, hur gick det för dig? Köpte du något? Ska du sminka dig själv?

  • TezzAmore

    Pratade med en kompis i en halvtimme nu, känner mig genast lite bättre. Känns skönt att prata med någon som ger en lite energi!

    Vet inte hur det är med er, men jag har börjat få "åh nu är det inte så långt kvar är du nervös" frågor. och jag känner att det är så jobbigt!! Jag är redan så nervös (har värsta rampfebern) och tycker att allt känns lite småjobbigt... känner att jag helst skulle vilja göra annat ett tag, men samtidigt tycker jag att det ska bli sååå kul!

  • TezzAmore

    Puman: Välkommen tillbaka!

  • TezzAmore

    Nides: Ang. ringarna. Vi betalade följande på Nordstans guld: Puts av rödguldsring 60kr. Rhodinering av vitguldsring 325 kr. Gravyr 100 kr/st. På Hallbergs skulle det kosta 435 för rhodinering och 225 kr för gravyr! Hutlöst!!

    Lykke: Krogrunda låter bra! Då får du och Addiz visa mig hur jag ska använda den glitterblå eller den gröna ögonskuggan! *fniss*

  • TezzAmore

    Lykke: Låter som en plan!

    *gäsp*

    Längtar hem... har jag hållt ut så här långt så kan jag hålla ut tre timmar till!!

  • TezzAmore

    På torsdag tror jag det va!

  • TezzAmore

    Nides: De var väldigt snabba också på Nordstans Guld. Du kan få en ring på 24timmar om du vill! På Hallbergs skulle de ta en vecka och jag skulle inte få tillbaks ringarna förräns den 23:e, alltså två dagar innan bröllopet juh!

  • TezzAmore

    Puman: Det blir hemma hos Nickes! Vet inte om hon har katt eller ej... Hon är bortrest, men skulle vara tillbaka i början av denna veckan.

    Nides: Jag tror att NGuld tar 130 eller 150 kr. för extra gravyr... ring och fråga dom! tel: 031-153366

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4