• TezzAmore

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Freda: Det är inte konstigt att du vill titta på de fina bilderna! Det kommer säkert jag att göra sen!

    Nu tror jag att jag kommit på varför jag kännt mig lite irriterad, iaf på en sak. Mina tärnor och min bestman VÄGRAR att tala om när var hur sambons svensexa kommer vara/bli! Okey, om de inte vill tala om för mig va det ska hitta på (fastän jag tiger som en mur, det är jag känd för) men de kan väl för tusan tala om för mig NÄR det blir??? Vi har två helger kvar innan bröllopet och tänk om det blir en hippa i helgen och en sexa nästa helg? Då har vi INGA helger kvar att fixa det sista med bröllopet??? Det tycker jag är fel... det är ju för tusan MITT/VÅRT liv??? Ja,ja... det finns säkert NÅN förklaring, men jag gillar inte att jag inte kan planera nått... Lykke, jag förstår hur du känner dig!!

  • TezzAmore

    Hahahaha! "det kommer säkert jag att göra sen"... självklart menade jag att jag kommer att titta på VÅRA bilder sen! Hehehe!

  • TezzAmore

    Hmm... ja, jag börjar misstänka detta...

    men det är iaf. väldigt jobbigt att inte kunna planera. Dessutom känns det som att de undviker mig... ringde min ena tärna idag och hon sa bara lite kryptiskt att hon var på ÖB och skulle köpa lite grejer och hon var väldigt kort liksom...

    åh, jag längtar tills detta är över nu...

  • TezzAmore

    Hoppas de fixar min punka snart... annars kommer jag inte härifrån!

    Tjejer, det ska bli sååå skönt att träffa er på tordag. Precis vad jag behöver tror jag! Förresten, nån som vill ta nått glas vin på tordag? Jag kan ta med en flaska eller två. (för en gångs skull så kör jag inte! )

  • TezzAmore

    God morgon tjejer!

    Lykke: Att ingen vill prata med en blivande brud stax innan möhippa verkar tydligen vara normalt! Jag tycker det är lite grymt iaf. Speciellt nu när det går med stormsteg och man behöver prata av sig. Tur att jag har er!

    Bauti: Förstår att det går runt, men du ska se att det kommer bli så bra så! Stressa runt nu och ta det sen lugnt på fredag! *ler*

    Igår fick jag ju punka *dumma bil* (tur att man jobbar där man jobbar! De lagade däcket ganska fort ändå. Efter jobbet handlade jag lite och sen åkte jag hemåt. Ställde bilen i garaget, plockade ut alla tunga kassar och skulle stänga bildörren. Gissa vad? Då går det inte!!! Låset har liksom gått i baklås!!! (undrar om bilen försöker hämnas på mig på nått sätt? ) Iaf. så fick jag inte upp låset och fick ringt sambon som var på jobbet. Tur att vi har garage så jag kunde lämna bilen olåst, jag fick trixat lite med billarmet som bara satt igång hela tiden så det blev avaktiverat och sen kånkat hem med alla prylar. Muttrandes över den hemska dagen... Så vid halv 8 lyckades sambon slita sig från jobbet och kom hem och lagade bilen (min lille snutt! ) Så stannade han kvar en stund och käka middag så vi fick pratat om alla grejer som jag kände lite panik över. Efter det så skrev vi en lista med saker jag ska göra och saker som han ska göra på fredag, då han är ledig. Efteråt kändes allt mycket bättre! Kunde inte låta bli att tänka att det kanske var meningen då (trots att i just det ögonblicket var svårt att inse) att bilen skulle krångla och gå i baklås!

    Förresten, nån som vill ta ett glas vin imorgon? Isåfall tar jag med mig två flaskor av det bästa vinet i världen (enligt mig!) ett portugisiskt vin!

  • TezzAmore

    Addiz: Jag tycker åxå min älskling har sina bra stunder! *skratt*

    Det vinet jag tänker bju på är så gott så att jag tar nog tom. med min tre eller fyra flaskor! Jag lovar, ni blir inte fulla, bara avsvalkade! Nån som druckit portugisiskt vin nån gång?

  • TezzAmore

    Nides: Det är ett vitt vin. Jag brukar inte dricka så mycket vin, men när det kommer till portugisiskt vino verde så är jag helt SÅLD!

  • TezzAmore

    Linum: Nä, men nästan! *skratt* Hahaha!

  • TezzAmore

    Nides: Jag fattar! Tror jag! Hahaha!

  • TezzAmore

    Carma: Åh, va jobbig känsla! Jag tror att vi blivande brudar är upp i nån slags bröllopsdrömliknande tillstånd, där minsta lilla bakslag blir till ett jobbigt scenario! Så känner jag iaf. Känns som att man försöker få ordning på saker och ting och så plötsligt kommer minsta lilla sak och sätter allt ur spel för ett tag och ens bröllopsplanerarvärld faller upp och ner!! *skickar en kram*

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4