• Zlemma

    Göteborgsbrudar 2008

    Idag har jag fått paketet som jag beställde från efavormart.com, det tog exakt åtta dagar från beställningen tills jag hade det hemma. Superfort tycker jag. Det var fina grejer och jag är mycket nöjd!
    Det enda som är lite synd är att det förmodligen är armstöd på stolarna i festlokalen och då kan jag inte använda stolsöverdragen. Men de borde ju gå att sälja i så fall?

  • Zlemma

    Grundsund: Jag hade beställt stolsöverdrag, sidenband, satinpåsar, knivset till tårtan och lite annat småplock. Frakten var ganska dyr, men å andra sidan så var grejerna i sig väldigt billiga!

  • Zlemma

    Vad underbara ni är som erbjuder er att vara behjälpliga med allehanda sysslor kring bröllopet! Man kanske skulle ta och utnyttja det?
    Jag skulle också JÄTTEgärna hjälpa till om det är någon som behöver något, hämta, lämna, duka, diska, whatever!

  • Zlemma

    Jag håller förresten med om att man måste prova olika klänningsmodeller. När jag suttit och kollat på nätet tidigare har jag överhuvudtaget inte kollat åt halterneck för jag trodde inte att det skulle göra sig på mig alls, men i affären var det en halterneck som verkligen passade mig bäst.
    Förvisso har jag inte provat någon helt utan axelband, men jag kan definitivt inte ha vanliga axelband, varken breda eller smala.

  • Zlemma

    Och jag finns ju iofs inte med på listan, men vi har planerat till i mars!

  • Zlemma

    Såg att ni pratade om korsetter lite tidigare och för att återkomma till det; jag har beställt en från bonza.se/index.php&osCsid=e77a48d6d929817f8abe3ea585a57089 närmare bestämt; bonza.se/product_info.php&products_id=64

    Fick hem den för några dagar sedan och shit vilken häftig känsla det var att ha på sig en riktig korsett! Jag drar ju, som tidigare sagt, några storlekar större, och korsetten gjorde verkligen underverk på mig!

  • Zlemma

    Vi har försökt få barn i drygt fyra år nu, så det lär ju inte vara någon risk att jag är gravid under böllopet heller.

  • Zlemma

    Men gud, nu sitter jag och läser flera sidor tillbaka och prata rakt ut i luften! Jag ska läsa klart innan jag börjar babbla nästa gång! :-O

  • Zlemma

    Astriden: Aktiva försök. Jag har PCO-S och ingen ägglossning. Har gjort utredning och två hormonstimuleringar samt en provrörsbefruktning. Graviditet på båda stimuleringarna, men missfall båda gångerna.
    Nu har vi en liten paus från det och fokuserar mer på bröllopet istället!

  • Zlemma

    Tack för kramar och tummar. Har inte gett upp hoppet ännu då vi har några försök kvar och än så länge tiden på vår sida!

  • Zlemma

    B & S: Usch då! Det låter verkligen inte roligt. Hoppas någon lyssnar på dig snart så att du får må bättre!

    Tack för alla kramar och tummar!! Ni är för gulliga.

    Jag började kolla i min almanacka för jag blev så sugen på att vara med på pysselkvällen, men givetvis kan jag inte då! Jag som nästan aldrig har något inplanerat. Just den helgen kommer svägerskan med sambo från Stockholm och våldgästar oss. Dom ska passa på att åka till Ullared i värsta hetsen.

    Hoppas det blir någon träff snart igen som man kanske kan vara med på!

  • Zlemma

    B & S: Alla prioriterar ju givetvis olika, men jag hade bara en tanke om lokal, finns det ingen billigare som ni kan tänka er? Vår lokal kostar 700:- och duger gott för oss. Om ni hade kunnat snåla in lite på det så kunde ni fått några kläder eller levande blommor istället, eller mer pengar till resan kanske? Bara en liten undran.

  • Zlemma

    Ett jättetrevligt församlingshem som ligger en bit från kyrkan. Man får dricka alkohol, det finns allt man behöver i form av bord, stolar, glas och porslin. Det är ju inte lyxigt och man får inte plats med något jättebröllop, men vi ska inte ha så många gäster så det blir perfekt för oss!

    Kläder och blommor var ju givetvis bara exempel på vad man kan ha pengarna till, man väljer ju som sagt själv, lägg dom på resan, fickpengar eller ring eller vad som nu passar bäst.

  • Zlemma

    Vi har bokat 22 mars. Det ligger i Kållered, så det är ju en bit utanför stan.

  • Zlemma

    B & S: Är det så att ni skulle vilja ha samma lokal är det helt okej för mig. Även om ni så hade haft samma färgtema! Så länge vi inte har samma gäster så....

    Dom har tyvärr ingen hemsida, men man kan ringa och prata med dom och så kan man låna nyckeln och åka dit och kolla.
    Jag trodde mer att ni ville ha något som låg mer centralt? Men det är ju ganska lätt att ta sig ut till Kållered och det ligger ju inte såå avsides egentligen.

    Antingen kan man nog maila om lokalen: kallered.forsamling@svenskakyrkan.se

    Eller ringa växeln; 031-761 93 00 och fråga efter Birgitta Andersson, det är hon som har hand om bokningar och frågor.

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2008