Inlägg från: Stjärnis |Visa alla inlägg
  • Stjärnis

    Göteborgsbrudar 2008

    Oj oj oj, vad ni skriver. Kul att ha lite att läsa ikapp när man kommer hem från jobbet

    Stenbruden: Jag skall dit nu på onsdag, fast då ska jag faktiskt träffa Vickan. Hon jobbar bara en dag i veckan nu, så det är svårt att få tider till henne. Ja, dte finns så mycket snyggt man kan göra! Förr provade jag mycket nytt, färger, glitter osv men nu har det bara blivit franskt ett par år.

    Här är en till som kämpar med vikten, har gått ner 3.5kg sedan semstern men siktar på ca 3.5 kg till. Varför ska det vara så svårt att gå ner de där sista fem- sex kilona för *pust*

    Tjejer, jag behöver ert råd! Vi kommer att ha en hel del långväga gäster på vårt bröllop och har ev. tänkt att ha brunch dagen efter bröllopet, dels för att förlänga firandet och för att gästerna skall få träffa oss lite mer och få mat i magen innan de sätter sig i bilarna och åker långa sträckor hem. Nu till mina funderingar. Den catering vi skall ha, kan tänka sig att ta hand om vår brunch i deras egen restaurang, alltså inte i den lokal som vi skall ha festen i. Kostnaden för detta skulle blir 70kr/ pers. Vi har tänkt skriva i inbjudningarna att de som vill får anmäla sig till brunch dagen efter till ett självkostandspris på 70:-. Är det ok att göra så? Vi vet ju inte hur stort intresset är så det är svårt att beräkna någon kostnad.

  • Stjärnis

    Stenbruden: Åh, nu blir jag lite avis på att du har fått se lillkillen

    Tack för era synpunkter! Nu behöver jag dem igen

    Nu har min kontaktperson på cateringen mailat igen. Hon är väldigt engagerad och hjälpsam. Hon har nu mailat över lunchförslag och menade att det kanske är bättre med en gemensam lunch än en brunch, då många av våra långväga gäster kommer bo på hotell och får hotellfrukost där. Då kanske det blir lite kaka på kaka med brunch. Å vad svårt, lunch eller brunch. Vilket i-landsproblem egentligen

    För lunchen skulle de ha 110:- per pers, inklusive dricka, kaffe + kaka.

    Nu skall jag ut på en kort kvällsjogg här..

  • Stjärnis

    Hejsan tjejer! Nu dyker jag in i tråden igen.. Om ni kommer ihåg mig? Det blir så långt mellan gångerna som jag hinner skriva något inlägg. Jag har alltid alldeles för mycket för mig på veckorna. Nu är jag praktförkyld, så i helgen blir det MYCKET bröllopsplanerande.. Sist jag var inne pratade ni tårtor och färgteman tror jag.

    LindaochLinus: Vi har nästan samma färgtema. Jag kommer ha vitt och troigtvis olivgrönt. Jag var inne på lime först men mina tärnor vill ha olivgröna klänningar så då tänkte jag om Vi verkar ha samma smak, för på min tårta har jag tänkt att ha vit sugarpaste, ett grönt band runt om det nedersta lagret, pärlor på sidorna och ngr enstaka kallor.. Jag tycker inte att det låter för mycket med en hjärtformad tårta!

    Nu ska jag försöka läsa ikapp! Det ska bli kul och spännande och se vad som avhandlats här Återkommer med fler kommentarer..

  • Stjärnis

    Nu har jag skummat igenom allt jag missat..

    stenbruden: Har ní bestämt er ang. lokal? Själva funderar vi fortfarande på brunch eller lunch dagen efter men nu lutar det åt lunch. Tur att man har ganska lång tid kvar så att man kan ändra sig ngr gånger

  • Stjärnis

    LindaochLinus: Det är jättefint! Vi var på ett bröllop förra sommaren som hade en hjärtformad tårta. Ska ni ha flera lager?

  • Stjärnis

    Lindaochlinus: De hade flera hjärtformade tårtor som stod på en ställning med flera olika nivåer. Är du med? Vi ska ha en solist i kyrkan och hon skall även sjunga till bakgrundsmusik på festen, ev har hon med sig en kille till som sjunger och spelar gitarr..

    stenbruden: Vi kommer nog låta våra gäster kasta frön istället. Jag vet varken ut eller in om fåglarna skadas av riset, så vi kör på ett säkert kort. Tänk på att färgade rosblad och glitter kan färga av sig på era kläder om det regnar ute.

  • Stjärnis

    Lindaochlinus: Hon sjöng jättebra! Jättefin text, kul med en sång som betyder något speciellt för er!

    stenbruden: Snygg dukning.. Passar ju till Majsis om hon har tänkt att ha oranga rosor.

    Själv letar jag snygga bordsdekrationer med kallor..

  • Stjärnis

    Stenbruden: Oj, vad mycket det fanns.. Ska sätta mig och kika lite.

    Egentligen borde vi ordna en träff för oss Gbgbrudar 2008 framöver.. Eller vad säger ni?

  • Stjärnis

    stenbruden: Det klart man får! Visst vore det kul?! Det är ju bara och bestämma tid och lämpligt café så kan vi prata bröllop tills de stänger

  • Stjärnis

    stenbruden: Har ni tänkt ngt på transport? Vad skall ni åka i till kyrkan och festen?

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2008