• Pumpkin

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Sov gott ni också när det är dags!

    Natti natt

  • Pumpkin

    Ojojoj vad många sidor ni har snackat iväg! Så kan det gå när man landar i sängen för tidigt alltså

    Hörrni tjejer, det är äntligen fredag! Har ju bara tre dagars jobb den här veckan, men ÅH så jag har längtat till fredag, veckans bästa dag!

  • Pumpkin

    Anja: Alltså nu känner jag mig riktigt dum men... Jobbar du på ett OB-dagis eller? Får liksom inte ihop tiderna riktigt annars Fundersam Det här borde jag redan veta, men med tanke på allt annat som trängs i mitt huvud så kan en del liksom pysa ut genom örat eller något ibland Hemlis

    Här blåser det också ganska hårt, var riktigt kyligt imorse när vi gick ut till bilen. Härinne på jobbet är det kyligt också för den delen, fryser rumpan av mig snart (fast fingrarna ramlar nog av först tror jag - kalla, stela pinnar).
    Varför jag inte trivs? Tja, jag kan inte riktigt sätta fingret på det men... Än så länge är det ju ganska trista arbetsuppgifter faktiskt, gör ju samma sak dagarna i ända eftersom jag inte lärt mig så mycket än. Och helt plötsligt slog det mig att det nog inte blir roligare än såhär ändå, för hur kul är det att svara i telefonen hela tiden (vilket jag alltså kommer att göra så småningom)? Kollegorna är lite svåra att få grepp om också, hör liksom inte riktigt hemma här (yngst och ensam barnlös typ). Men det kanske blir bättre, hoppas på det i alla fall. Jag har ju ett jobb i alla fall, alltid något.

    Vad ska ni ha för er idag då, ensamma och allt?

  • Pumpkin

    Anja: Ah, men då förstår jag i alla fall varför du jobbar så oregelbundna tider men samtidigt jobbar med barn Mer behöver jag inte veta

    Jag kände ju så första veckan - "Åh vad roligt allting är, alla är så snälla och trevliga och allting är bara toppen!" - så då kanske det är kört då? Eller så börjar jag känna så igen, det lär ju visa sig. Än så länge är jag ju bara inne på min tionde dag så... Hoppas det blir bättre i alla fall! Men mest av allt hoppas jag att jag a) får jobb på Scania eller något annat skojsigt fast jobb eller b) hittar motivationen, inspirationen och orken att studera och faktiskt avsluta studierna denna gång.

    Avklarat redan? Meeen, man är väl aldrig klar med sånt? Ni har ju hela dagen på er

    Vad är det för band du kontaktat då? Jag är såå glad att jag slipper tänka på sånt där.

  • Pumpkin

    Jag diggar coverband stenhårt, hoppas bandet på vår fest är så pass bra som många säger  

  • Pumpkin

    Ja, jag tycker också att det ska vara livemusik på ett bröllop, det känns lyxigt
    Alltså, jag gillar ju inte alla coverband, men ett bra coverband är toppen tycker jag. T ex bandet som min morbror och moster hade på sin bröllopsfest - de VAR verkligen festen liksom. Klockrena!

  • Pumpkin

    Fast ibland kan jag känna att en DJ hade varit tufft också.

  • Pumpkin

    Det är tråkigt när man inte har råd med det man vill... Hade vi haft råd hade vi nog bokat bandet som morbror hade, men med resekostnaden och övernattning osv blir det för mycket. Vi hade också bokat en fotograf för hela dagen om ekonomin tillät, men men.

  • Pumpkin

    Tja, som sagt, alla är vi olika. Själv vill jag ha "töntiga utefoton" Men vi var väldigt noga med att välja en fotograf som tar spontana bilder, som inte arrangerar oss alltför mycket utan som fångar OSS och kärleken emellan oss.
    Sen ska vi också be Lasses äldsta bror samt min tärna att vara fotografer resten av dagen.

    Låter som att ni har det ganska förspänt med fotografer då

  • Pumpkin

    Något jag inte klarar av när det gäller bröllopsfoton är studiofoton. Usch nej, det är inget för mig!

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.