• Bellanote

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    alltså jag är nyfiken som fasen på det och är jag extremt kåt så vill jag testa men det gör ju så ont så blir mest retsamt för sambon för dte går aldrig genomföra fullt ut och vet inte heller om jag vill köpa på mig plugg och glid grejor och så för då kanske det inte blir samma känsla kanske förstör allt då?

    pumpkin det är ju bra ju, måste j va ett extremt lätt nyårslöfte att hålla.

    mamma sa nu i julas en sak som jag tycket det var mysigt att höra, att hon tycker vi har den där glimten kvar som man har i början när man är nykär att man rör vid varann och kramas och så. och visst det gör vi varje dag. vi har ju sex typ 5-6 ggr varje vecka och det är endå 3 år snart om ett halv år och vi har kunnat behålla den där nykär känslan och det tycker jag är starkt. har aldrig haft kvar den innan mer än ett år knappt.

  • Bellanote

    ja men då är det ju bra att ni tagit tag i det för annars är det ju en sån sak som kan bero och sen så struntar man i det..

  • Bellanote

    anja såg ett glatt smile på sambon brevid här efter ditt inlägg.. men man kanske ska köpa på sig sånt då. det är ju inte samma som vanligt glid medel har jag fattat.. kan ju bli det lite hemliga paketet från sambon när jag fyller 25 nästa månad..

    ha ha ni får ursäkta mig men tycker det är jätte roligt att prata sex, har en kompis som är lite pryd och så och brukar reta upp henne ibland när jag är onykter för det tog henne ca 3 år innan hon testade att suga av sin kille bara för att hon tycker det är äckligt.. hon älskar missionären.

    pumpkin anja har rätt man får ju se det goda i det onda fast tror inte det går att se något gott så men du kanske förhoppningsvis fick mer skinn på näsan ialla fall.

  • Bellanote

    oj vad konstigt det vart när jag skrev hon älskar misionären vad jag menar är att hon vill inte testa utan det duger bra med en ställning.

  • Bellanote

    anja vet inte så men de är ej ihop längre jag anar faktiskt att han var otrogen mot henne.. för hon fick aldrig va med han och hans vänner plus att han hade som regel att skulle han ut så fick inte hon gå ut.. ocj sen tränade han 4 ggr i veckan varje vecka från 19,00- 21,00 .. lite konstigt tycker man med krogen saken..

    nej utan oral sex hade dte inte funkar här hemma heller.

  • Bellanote

    pumpkin en lasse kommer hem från jobbet och va fasen nu ska jag ha ett blowjobb annars binder jag fast dig.. ha ha kanske inte så du tänkte.

    hmm sambon säger nog inte så riktigt heller men visst han ger hintar om vad han vill.. något som är att rek är att typ läsa sexnovll det pilskar till en riktigt.. och en flaska vitt

  • Bellanote

    är nog mest jag som är bossig i sängen här alltså på ställningarna.. sambon kan va så ibland och visst tänder man till och helt gör vad du vill jag är din.

    filmer blir det här ibland med och visst det är jätte upphetsande men ibland lyckas sambon hitta de värsta rullarna som blir helt fel..

  • Bellanote

    åh p åtal om annat fast på tal om sammanhanget.. hittade ett sensuellt ljus där man ska hälla stearinet över den andra så det typ blir en olja fast det ska inte va varmt man ska visst inte kunna bränna sig..

    jag är sån som gärna vill massera in och så va halt som fasen när man har sex men sambon tycker inte det blir nice och vill byta lakan..

  • Bellanote

    anja visst man är nyfiken men förstår din sambo.. kanske det fredags nöjet han hade tänkte sig

    canal + filmer är lagom de är nice men vi har inte de kanalerna ..

  • Bellanote

    anja skulle ju va ett inte mellan där. missade det vart helt fel så det kan bli ibland..

    pumpkin sa faktiskt till sambon att kan vi inte skaffa latex lakan så man bara kan bre påöver och så kan man olja till det som man vill och sen bara ta bort istället för att bädda om hela sängen..

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.