• Englali

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Snitte: Jo... jag gillar den och är också "rosa" men det kommer inte passa till allt det övriga i temat. Fick nämligen reda på att väggarna där vi ska ha festen är svagt gula... DÅ var det avgörande. Jag tänker inte blanda in något rosa. Grönt, vitt/creme och silver får dominera.

    Pumpkin: Nejdå, jag tror inte att det ska behöva bli så dramatiskt. Vi får hitta något åt henne. Tror hon tar på sig vad som den här dagen, bara jag är nöjd

  • Englali

    Snitte: Vi ska vara i en gammal lada typ... kan man väl säga att det är, vid vattnet. Bor ju vid havet så det var ett måste.
    Sen går hela ena långsidan att "öppna" upp så är det varmt och fint väder kan man göra det och det kommer kännas lite som att man sitter "ute".

    Funderar också på det där med bar...

  • Englali

    Tror inte det... men jag vet inte.
    Helt ärligt så har jag inte varit inne i denna lokal på hm... kan det vara 10-12 år. Visst är jag djärv som ändå bokat den?
    Nej men det är ett "klassiskt" ställe att hålla bröllopsfester på här så jag är inte orolig. Vi kunde inte tänka oss ett bättre läge iaf. Plus att en bekant till mig hade sitt bröllop där nu i sommar och hon var bara positiv.

  • Englali

    Japp då får du göra det! Vad jobbar du med Snitte?
    Själv har jag semester idag *nöjd*, annars är jag aldrig hemma innan 19.00... lite långa dagar tyvärr.

  • Englali

    Pumpkin: Stackare då... Själv har jag inte gjort något vettigt alls idag (förutom floristen) Här är stökigt, finns tvätt, disk och tja... allmänt rörigt. Blev förfall under förra helgen kan man säga.

    Men sååå skönt det är att bara strunta i det. Egentligen är det inte alls jag att göra det. Jag är en pedant perfektionist haha!! Men min kära sambo förbjöd mig i morse... han tyckte jag skulle ha en go-dag, bara ta det lugnt, mysa och göra vad jag känner för.

    Vad ska din tärna ha för klänning Pumpkin?

  • Englali

    Det är superhärligt med ansiktbehandlingar om hudterapeuten är duktig. Var ett tag sen jag gick nu... över ett år men innan så gick jag regelbundet var 6e vecka. Man är inte så snygg direkt efter kanske, men de är duktiga på att "lugna ner" huden. Framförallt så blir huden otroligt fin om ett par dagar o ännu finare om du fortsätter att gå regelbundet.

  • Englali

    Pumpkin: Det var billigt tycker jag! Hon rekommenderar säkert produkter, det brukar de vara duktiga på Så skönt, nu blir jag lite avis på dig för andra gången idag haha!
    Dermalogicas produtker är helt ok tycker jag. Har använt lite olika.

    Nufruandersson: Hoppas vi ses på FL till nästa höst! Hoppas jag verkligen, planen är så iaf...

  • Englali

    Sataya: Du har flyt hör jag, klart man ska dra lite nytta av släkt och vänner!
    Gör ju jag med.
    *Är ju själv firsör (endel inom make up) så någon av kollegorna ska göra det, kan bara inte bestämma mig för vilken av dem....
    * En släkting driver ett bolag som filmar/redigerar fester, högtidsdagar osv. Riktigt proffsigt! Så han kommer förmodligen att filma hela bröllopet och redigera allt, ta ut foton göra somen redigerad musikvideo av vigseln osv. för ynka 1500 spänn!!
    *lokalen har mina föräldrar ordnat genom bekanta på något vis så för tre dygn fick vi den för 1200:-
    Vi har nog också lite tur.... + mkt snälla föräldrar

    Hur går eran planering annars? Vad ska ni ha för trycksaker och så?

  • Englali

    Mitziemoe: Det är suveränt, klart man ska försöka använda de nära och kära man har som är duktiga på vissa saker. Plus att jag tycker det är mkt roligare, det ger mer känsla i det på något sätt att veta att det är någon som betyder något för en som gjort det. Eller hur?

    Som tex. i kyrkan, min moster kommer vara solist. Hon är urduktig på att sjunga (hon o min mamma burkar sjunga i kyrkan, börllop, begravningar, konsterer med kör o dylikt) Tycker jag ju är mycket myisgare än att ha en "inhyrd" solist som jag inte har någon relation till alls. (mamma kommer inte vara med att sjunga... blir nog lite för känslomässigt för henne )

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.