• Englali

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Hej allihopa!

    Tack för alla gratulationer på min födelsedag!!

    Anja: Åh... så ljuvligt! Tänk den som hade det till sitt bröllop, men men jag ska inte vara ledsen. Jag blir nog gift jag med

  • Englali

    Snitte: Mysigt och snosa bebis, de är ju så ljuvliga!!

  • Englali

    Snitte: Han hade faktiskt tänkt till lite i år Fick ett par mysiga tofflor i fårskinn/ull eftersom jag är så frusen inne på vintern.
    Så hade han bokat en helg i december på Marina Plaza i Helsingborg (extra lyxigt o mysigt rum o allt ) med biljetter till Wallmans salonger, middag, shopping o bara njuthelg till oss två. Så hade han gjort en liten fin bok till mig i datorn om helgen, maten och wallmans (han är ju lite datanisse ) Jag blev SÅÅÅ glad och överraskad! En superbra present tycker jag!

  • Englali

    Snitte: Japp, jag är så nöjd så!

    Anja: Haha, jo det här ska han allt ha ett litet plus för.
    Anja jag förstår dig om du är glad för det här med pengarna och det ska du f-n vara också... haha Det underlättar ju grymt mkt.

    Viktnedgången kommer gå toppen och (hur konstigt detta än kommer att låta, men förstå mig rätt) så tror jag att den ekonomiska lösningen kommer bidra till din viktnedgång. Du slipper oroa dig över bröllopsekonomin, slipper "sömnlösa nätter" för ekonomin. Sådant gör ju att man blir mer lugn, harmonisk och välmånde och det är en stor bidragaden faktor för att bli nöjd med sin kropp, kunna äta rätt osv... eller har jag fel!?

  • Englali

    Anja: En BT träff frammåt vårvintern/våren... vi brudar som hänger här och gjort det till vårat andra hem typ (ibland även första hem )

  • Englali

    Pumpkin: Japp, han överraskade mig rätt rejält faktiskt. Jag var sååå orolig att det skulle var en ny mobil, kamera, mp3, ipod annan magisk teknikpryl etc. etc. Så skönt att jag hade fel denna gången

    Anja: Visst låter det trevligt med en träff? Vart bor alla i tråden? Haha!!

  • Englali

    God kväll tjejer!

    Äntligen hemma från jobbet... men helg för det? Nej, för jag ska jobba i morgon igen, 6 dagen på rad den här veckan
    Enda positiva är väl att jag och en kollega ev. ska vara kvar efterråt i morgon och då klipper och slingar hon mig och jag permanentar & klipper henne. Tjänster o gentjänster På det sättet älskar jag mitt jobb och inte kostar det mig ett endaste öre!!

    Anja: Klar du måste få gå o prova lite olika frisörer. Är ju jätteviktigt att man hittar någon som man känner förtroende för inför en så stor dag.

    Jag bor ju i Småland, en bit utanför Kalmar (Anja vet ). Göteborg låter alla tiders tycker jag! Måste dock veta mkt god tid då det är mkt på jobbet så man kan planera in lite ledighet.

  • Englali

    Pumpkin: Usch, jag vet hur du känner nu för din syster. Har en bror som mått dåligt och det var inte roligt. Man känner sig så hjälplös! Försök bara stötta o finnas till hans så gott det går. Om jag förstår rätt, så har ni inte en jättenära reltion du och din syster? Eftersom du inte visste detta menar jag (förlåt om jag har fel!!) Pratar du inte så mkt med din pappa heller? När du skrev lät du nästan lite förvånad över att ni pratat så länge... Förlåt om det är många frågor, du behöver såklart inte svara om du tycker att jag är för nyfiken.

    Hedebris: Mkt imponerande att du klarar dig på det. Fast du o sambon kanske hjälps åt lite också?
    Då kanske du har några bra ekonomiska tips till en som inte riktigt vet vart alla pengar tar vägen...

  • Englali

    Ok... ja då förstår jag lite iaf tror jag.
    Jag själv har då levt i en skyddad liten värld alltid och det var inte förräns jag kom upp på mellanstadiet/högstadiet egentlgien som jag förstod att inte allas mammor o pappor faktiskt lever ihop (jag vet hur knas det låter) men alla i min släkt och omgivning har det dr "perfekta" äktenskapet känns det som så jag var främmande för allt sådant.

    Nu har dock en av mina närmaste vänninor en pappa som helt glömt bort henne sedan han "hämtade" en ny familj i Kina för 1,5 år sedan. Träffade en kvinna via nätet, åkte till Kina och gifte sig med henne för att hon skulle få komma hit och hennes barn och plötsligt så finns inte hans egna barn längre. Det suger!!

    Själv har jag en pappa som är sååå överbeskyddande och nojjig. Kommer aldrig bli vuxen för honom Ringer han inte varje dag så ringer han absolut varannan, annars är det något som inte stämmer... haha! Han frågar alltid om han är tjatig eller jobbig för att han ringer jämt!

  • Englali

    Pumkin: Jag tror säkert du har haft det bra ändå. Det låter ju verkligen som det iaf!

    Tja.. det finns kanske hopp, om han är beredd att ändra sig och du beredd att ge honom en chans till det. Men, han får ju inte göra dig besviken hur många gånger som helst, det finns gränser.

    Haha, ja pappa är för rolig! I går ringde han klockan 06.50 på morgonen (jag går aldrig upp innan 07.00) och låter jättestressad. "Hej, skulle bara ringa och säga grattis så du inte tror att jag har glömt din födelsedag..." Ehh.. jo, det är ju säkert det första jag tänker på, på min födelsedag när jag vaknar. Att han glömt mig! Haha, om han inte ringt frammåt 7 på kvällen så kanske jag hade börjat undra

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.