• Englali

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Pumpkin: Absolut! Vi får se.
    Nå, har Lasse fixat fram någon design till inbjudningarna ännu?

  • Englali

    God morgon tjejer!
    Eller ni kanske sover fortfarande?
    Här är det underbart vackert ute. Några minusgrader, ett snötäcke, havet har nästan helt fusit och strålande solsken!! Jag och tärnan ska ut och promenera. Så himla mysigt, känns som man måste utnyttja ljuset o solen när det väl är här.

  • Englali

    God morgon Pumpkin!

    Är snön borta hos er? Här är det iofs inte så mkt, men nästan helt täckt överallt. (inte de fula saltade vägarna då... , men annars)

    Min kära brudtärna verkar inte ha vaknat ännu, får nog ringa o väcka henne tror jag!

  • Englali

    Anja: Usch då, tråkigt när det blir såhär. Jag kan inte direkt komma med några goda råd heller. Min intresserar sig på tok för lite tycker jag, tro mig du önskar inte det heller. Varför kan det inte bara vara sådär perfekt lagom!? Kan förstå dig att du inte vill att din bröllopsfest blir en raggarfest. Förklara det för honom, raggarträffar kan han ha när som men bröllopsfest blir det ju bara en gång. Kan ni inte blanda in lite av vad båda vill eller är han helt negativ till det också?

    Pumpkin: Ingen promenad ännu. Ändrade planer. Hennes sambo hade lyckats bli jobbledig så de skulle åka o kika på möbler, o det är inte mig emot. Han jobbar lika tokmycket som min så kan de få en ledig dag ihop unnar jag dem verkligen det. Vi skulle höras frammåt em. så får vi se. Desto mer tid fick jag till tvätt o städ... *suck*

  • Englali

    Bara du o jag här Alvaereva.

    Fast jag är inte här egentligen, kikar förbi en snabbis i fotbollspausen... ååhhh, vilken skitmatch! (bara jag som är tokigt såld på fotboll/idrott här inne!?! )
    Kasst med Nordirland också...

    Ina: Nu är det inte länge kvar tills lillan kommer va? Vilket datum är det?? Så mysigt för er *lite avis* (lr mkt egentligen )

  • Englali

    Morgon Pumpkin!

    Så härligt att det gick bra igår kväll. Mysigt o ha henne hos er va?

    Tråkigt med gräl... varför blir det de när ni ska handla då?

  • Englali

    Annim: Tror du verkligen det är så illa? Att förvandlingen har börjat!?!

    Tusan... jag som lovade mig själv (OCH Andreas) att aldrig, aldrig, skulle väl jag bli en bridezilla!?!
    Det är illa, men man märker det inte när det liksom smyger sig på en och sen så PANG!! Så är man fast, utan att man själv egentligen vet hur... haha!!

  • Englali

    Annim: Jo, det blir nog oombett också Han ställde den förbjudna frågan.. ajabaja!! Jag avskyr när de säger det, och den där tonen som bli också... precis som att "Aha, det förklarar allt..." Män!!

    Pumpkin: Andreas gillar inte att handla, jag däremot gillar att gå i mataffären och strosa. Om jag har gott om tid. Tycker om att storhandla... haha! Knepig, jag vet.
    Ok med där håller jag med dig angående dubbelmoral. Euroshopper är ju inte dirket svenskt. Jag/vi försöker köpa allt kött svenskt (Andreas är lite kinkig där med) men 5 kg för 150:- då hade nog jag också passat på.
    Är ni färdigshoppade nu då?

  • Englali

    Pumpkin: Förstår precis hur du menar. Här är köttfärs också en stor åtgång, det är smidigt och går att använda till mkt!

    Då får ni ha en så trevlig shoppingtur nu då

    Själv ska jag spendera kvällen hos mina föräldrar, eller vi ska. Ska dit o käka lite middag och fira min brors tjejs födelsedag. Plus att jag tyckte min pappa sa något om att "ta gärna med dig saxarna..." Så jag åker nog på en klippning såhär på söndagskvällen också. *suckar*

  • Englali

    Så ledsen! Usch, usch, usch!!
    Idag har min "favorit-kollega" på jobbet... SAGT UPP SIG!!! Det var inte vad jag väntat mig. Skiljer bara 2 år mellan oss hon är den jag pratar med jämt, alltid den jag går till "om det är något" osv. Mitt andra jag på jobbet liksom!
    När hon la fram det lite försiktigt, ja då kom faktiskt tårarna, så vi tjöt en stund. Fy va le jag e i kväll alltså. Hon är bara kvar till mellandagarna och det kommer bli sjukt tomt

    Ledsen för gnällandet, men det får man göra när det känns såhär sorligt *ledsen*

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.