• Englali

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Pumpkin: Aha, Change.. den butiken har precis öppnat här i Kalmar, har inte varit där ännu men den kanske du rekommenderar ett besök eller? Jag skulle behöva uppdatera min underklädesgarderob lite känner jag.

  • Englali

    Haha jag fick precis samma bild som dig Anja. 65G... föreställde mig dig Pumpkin som värsta Dolly parton.
    Men men, nu när du förklarat saken så tror jag att jag förstår lite bättre

    Nu när ni diskuterat så mkt korsetter o BHar hit o dit så blir jag så himla osäker. Vet inte vad jag ska ha under min klännig.
    Alla vet ju att jag är väldigt liten också, så jag vill inte att det ska se ut som att jag fösökt pumpa upp dem hur mkt som helst på självast bröllopsdagen.... åh.. störigt värre. Vad göra!?!

  • Englali

    Snitte: Ah ok, Forshaga vet jag ju på ett ungefär iaf var det är.

  • Englali

    Pumpkin: Ja det får nog bli något sådant här med. Klännigen provade jag med en av mina vanliga BHar och faktiskt helt utan också. Eftersom den var så pass för stor och expediten nålade in de när jag bar den så körde jag utan för att slippa jobbiga axelband, och då satt de helt schysst också, även om jag såg lite väl onödigt platt ut, haha!

    Anja: Det är rätt, lika bra att lägga ribban på en gång, så att det är lika bra för alla grannar att vänja sig direkt liksom

  • Englali

    Anja: Japp det är Lillyn, och jag kommer nog köra på något sådant.

    Bellanote: Får bli det, något som han går i gång på...

    Han har ALLTID förespråkat vita underkläder och inte alls varit för det svart o lite mer porrigt under hela vårat förhållande. Tror ni jag blev lite förvirrad när jag fick ett svart sexigt litet set i julklapp!?! Hm...

  • Englali

    Pumpkin: Ja på självaste bröllopsdagen vill jag nog köra BH iaf, det tycker jag. Är ju lite en del av outfiten att få ha en riktigt lyxig läcker BH till, tycker jag...

  • Englali

    Anja: Jag frågade... självklart!! Något sådant kommer han inte undan med utan en förklaring... jag är ju tjej Det visade sig att han varit lite sent ute och att det inte fanns några fina vita set kvar och då valde han mellan svart o rött... och rött var ingen större hit sa han. Haha, han är för rolig!

    Det bästa är att det är våran bestmans (Andreas absolut bästa kompis) mamma som har en triumph-butik här så det var hon som hjälpt honom. Allt satt perfekt, men hon känner mig ju så väl o vet hur jag ser ut o hjälpt mig innan. Lite kul!

  • Englali

    Anja: Då är din Daniel som min Andreas. Han säger att han inte riktigt förstår grejen, så det som jag fick i julklapp skulle nog inte många andra klassa som sexigt, men för att vara oss är det iaf det.

    Att jag fick underkläder över huvud taget är nog för att jag hintat o pikat lite om att jag aldrig fått något rikgit så tjejjigt (haha fy sååå elak jag är ) Var nog lite för att tysta mig, plus att det var himla smidigt att bara gå till bestmannens mamma! Bah!! Nu har jag allt kommit på honom, nu när jag börjar resonera såhär... han är allt lite lat min man

  • Englali

    Anja: Exakt! Girl next door...

    Den sidan var lite för porrig och för mkt "utklädningskläder" för min smak tycker jag.

    Det ska ju ändå av... en klassiker
    Sen sover jag alltid naken, så det åker alltid av innan jag hoppar i säng. Skulle jag mot all förmodan lägga mig med något på mig så har jag alltid klätt av mig med omedvetet i sömnen... haha!!

  • Englali

    AnnieLund: Vart då?? I den nya eller, vilken sida!?!

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.