• Pumpkin

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Haha, vilken rolig pappa

    Nej det är ju som du säger, för många gånger får man inte bli sviken. Jag har också sagt det (inte till honom dock) att om han inte kommer på mitt bröllop, då ger jag upp. Då har han ingenting att hämta här. Till min student kom han nämligen inte, ursäkten var att de fick fel på bilen efter halva vägen och vände hemåt istället. Idag erkände han dock för första gången (dock visste jag det redan eftersom syrran skvallrat) att det inte var fel på bilen utan att det hade utbrytit nått stort bråk där i bilen. Lät som att han verkligen var uppriktigt ledsen för det, faktiskt.

  • Pumpkin
    Brud 080524: Haha, tänk så många ggr du kommer att ha varit där innan bröllopet
  • Pumpkin
    Brud 080524: Haha, säger som dig jag - hon vet inte vad hon gett sig in på

    Englali: Skulle jag känna minsta tvivel runt bröllopet och hans närvaro så kommer jag att säga till honom det, men just nu tror jag faktiskt på honom när han säger att han inte skulle missa det för allt i världen.

    Nej ni tjejer, nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Veckan har varit så lååång och jag är så trööött, så nu är jag faktiskt värd en väldans massa sömn!

    Natti natt och kram på er!
  • Pumpkin

    Godmorgon tjejer! Det är SNÖ här!

    Snitte: Det går i vågar, ibland är man nöjd och ibland inte. Nu när det är så struligt med jobb och så så är det klart att man inte är på topp liksom.
    Hoppas att ni tog er fram OK, det är ju som sagt snö här borta, så jag kan tänka mig att det är ganska halt med sommardäck.

    Hedebris: Vi har också gemensam ekonomi, har haft det sen vi flyttade ihop. Det räddade ju mig när jag pluggade kan jag säga...

  • Pumpkin
    Ina: Visst är det underbart? Det är så fiiiint ute Skrattande
  • Pumpkin

    Har precis skickat iväg ytterligare en ansökan till ett jobb som jag verkligen, verkligen VILL ha!

  • Pumpkin

    Haha, jag förstod att det inte var så du menade, jag var ju ironisk

    Det är ett jobb som kontorsansvarig till ett nyöppnat butikskontor här i Södetälje. Eller ja, de har inte öppnat än men ska. Skulle vara så fruktansvärt roligt.
    Kände mig faktiskt helnöjd med ansökan

  • Pumpkin

    Nej, men jag har jobbat inom handel sen jag var 15 och nu på sistone har jag ju samlat på mig ganska mycket erfarenhet inom administration och ekonomi. Allt man behövde för tjänsten var gymnasieutbildning och att man är över 21

    Finns massor jag skulle vilja göra också, vilket kanske förklarar mina 2 påbörjade utbildningar

  • Pumpkin

    Internationella marknadsföringsprogrammet och Medie- och kommunikationsvetenskapliga programmet.

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.