• Pumpkin

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Jag är vaken... Nästan i alla fall

    Önskar att snön låg kvar här...

  • Pumpkin
    Englali: Hoppas att ni tagit er iväg nu så ni får njuta av det vackra vädret Trots brist på snö är det faktiskt väldigt fint här också idag, nu när molnen skingrats.

    Snitte: Låter som en trevlig helg so far

    Anja: Ja, vad ska man säga? Förstår att det känns hopplöst när ni inte kan komma överens överhuvudtaget, låter som att Daniel kanske måste lära sig att kompromissa? På något sätt har ni ju rätt båda två - det är ER dag och det är viktigt att NI är nöjda, men det är ju trots allt önskvärt att alla trivs och kan festa loss, för det gör ju ER nöjda också!?
    Självklart ska du vräka ur dig allt här, men tyvärr har i alla fall inte jag några konkreta råd, jag kan bara erbjuda mitt stöd.
  • Pumpkin

    Grrr, nu är det dags för storhandling igen och som vanligt blir det världens gräl här hemma Så tröttsamt... Skrikandes

    Gårdagskvällen gick bra i alla fall, vi tittade på film och åt mat i soffan tills det var dags för Ias bad och sen natti natti. Söta lilla prinsessan somnade nog i famnen på mig innan jag ens lagt ner henne i sängen

  • Pumpkin

    Ja, det var verkligen jättemysigt att vara med henne hela kvällen. Hon som varit så stel mot Lasse förut kröp upp i hans knä direkt när jag frågade om hon inte skulle sitta där medans kusin (jag alltså) gjorde välling

    Alltså, det blir alltid lite taskig stämning när vi ska handla eftersom det är det värsta vi vet. Men nu idag var det lite mer än så eftersom jag tyckte att vi för en gångs skull kunde köpa lite billig köttfärs och fylla upp frysen med - 5kg för 150kr är ju toppenpris! Men nej det går INTE enligt Lasse, eftersom köttfärsen är irländsk. Vi måste stödja våra svenska bönder (vilket vi ALLTID gör annars) och inte köpa köttfärs som fraktats så långt. Visst, tanken är fin, men samtidigt så skulle han lätt kunna köpa Euroshoppers produkter rakt igenom och de är ju för fanken inte svenska heller! Jäkla dubbelmoral alltså.. Morr!

  • Pumpkin
    Englali: Ja alltså, jag köper ju helst svenskt jag också, men nån gång ibland när det kommer såna riktiga pangerbjudanden så tycker jag att man kan passa på liksom, annars får man ju betala minst det dubbla för samma mängd. Vi äter dessutom en hel del köttfärsrätter hemma, så det är ju skönt att ha i frysen liksom.
    Nej, jag råkade somna på sängen efter att jag skrev mitt ilskna meddelande och Lasse satt vid datorn, så nu är vi på väg

    Jag kan också tycka att det är ganska mysigt/trevligt att strosa runt i butiken, men då ska jag helst vara själv och butiken så tom som möjligt på folk.
  • Pumpkin

    Jaha, då har vi varit och handlat, käkat mat och hunnit slänga i 3 tvättmaskiner. Blev ingen köttfärs idag eftersom erbjudandet inte gäller förrän imorgon. Dock har Lasse gått med på att vi ska köpa den för en gångs skull

  • Pumpkin

    Godmorgon allihop! Idag går jag in på nästnäst sista veckan på jobbet. 15 dagar kvar alltså, sen är man arbetslös. Hör inte Scania eller X-change av sig snart så dööör jag!

    Ina: Bilder i all ära, men jag hoppas att vi får komma och SE underverket när ni har fått tid att vänja er och komma in i rutinerna

    Anja: Stackars Alice! Vet hur det där känns, själv klämde jag ringfingret mellan en järngrind och en stenstolpe när jag var 7 - inte så himla skönt Fundersam Blev alldeles blå om hela fingret och till slut ramlade nageln av. Lika bra det antar jag.

  • Pumpkin
    Annim: Tja, jag är fruktansvärt trött, men ska väl vara glad att jag slapp börja morgonen i tandläkarstolen vad det låter Hatar tandläkaren! Huuuh!
  • Pumpkin

    Hade jag ett timjobb så skulle jag ju inte vara lika stressad heller, men som det ser ut nu så har jag ju INGET jobb alls efter den 10/12. Suck pust och stön.

    Låter som en bra plan att läsa in SvB och EngB

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.