• Pumpkin

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Jag var uppmärksam för jag tänkte precis på det

    Ja, dessa vänner och släktingar alltså, varför kan de inte välja ett eget år för!?

  • Pumpkin
    Anja: Men det är ju nästan samma år iaf
  • Pumpkin

    Mja, men midsommarafton kan jag tycka är fint, romantiskt och passande för ett bröllop, däremot juldagen och nyårsdagen är väl mindre roligt.

    Annim: Du har varit duktig idag må jag säga

    Anja: Haha, stackarn som är avundsjuk på sin bror av en sån anledning

  • Pumpkin

    Jag har lite ångest över löneanspråket jag skrev i ansökan till Proffice (man skulle fylla i det på en av sidorna till just det jobbet), det blev för lågt! Bah, hoppas jag får chansen att ändra det om det skulle bli något

  • Pumpkin
    Annim: Det är inget problem att odla lite skinn på näsan, bara jag får chansen - det är det jag har ångest över.
  • Pumpkin
    Annim: Som sagt, får jag bara chansen att ändra mig så... Men det borde jag ju få, lär ju vara något slags förhandling/samtal om lönen.

    Anja: Klart du får skriva ut sånt, finns ju inget för dig att tjäna på det
    Skönt att du är så nöjd!
  • Pumpkin
    Annim: Jag säger ju att jag klarar det - men jag måst få en chans först och det är det att jag inte vet om jag får det som jag har ångest över!
  • Pumpkin
    AnneiLund: Nej, så ska du inte se på dig själv! En 11åring klarar faktiskt att vara hemma själva när hon/han är sjuk/mör och man är inte en dålig mamma för det. Du pratade ju åtminstone med henne i telefon?
    Och ibland hinner man inte med sina barns aktiviteter, så är det bara. Dottern dör inte av det och hon mår säkerligen bra av att hennes föräldrar har en bra och stabil ekonomi. Misstänker att hon är/kommer att bli väldigt stolt över sin mamma som gör karriär

    Och tack för peppet! Du har ju rätt, det står bara skrivet i en liten ruta på en webbsida Får väl skylla på att jag skrev fel eller nått om inte annat... Eller att jag inte hade läst på ordentligt om lönenivåer men att jag kollat upp det nu.

    GME76: Välkommen! Vilka är ni och var finns ni och hur går det med planerna?

    Anja: Jag är också supernyfiken!

    Snitte: Jösses vad du far och flänger!

    Själv har jag precis kommit hem från en sväng på stan med Mia (Mysan). Vi har varit till Panduro och Skapa Hobby och köpt papper, stämplar och dekorationer till våra julkort som vi ska pyssla med i helgen Åh jösses vad fina papper det finns! Hoppas inspirationen håller i sig efter helgen, för då blir det inbjudningspyssel när/om jag går utan jobb
Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.