Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Wonderband hette dom.

  • Anja 19 juli 2008

    Hehe jaaa typ, iallafall som såna här "stora" grejor Bröllopsdetaljerna är ju tyvärr lika viktiga för honom som för mig och så går åsikterna dessutom isär. Det är så retligt såååå... Önskar han var en sån som sa -Det blir säkert bra hur du än gör det älskling

  • Anja 19 juli 2008

    Hello girls

    Nu landar jag snart här. Ska bara slänga mina två äldsta kids i säng, sen är jag här ok. Ladda upp med en massa gottis. Jag ska ha ostkex och kaffe med mig, så kan vi ha knytis

    Låter det bra tycker ni

    Se nu till att INTE försvinna, jag är sällskapssjuk, hehe...

  • Anja 19 juli 2008

    Nej fy bubblan

    jag har INTE börjat leta. Suck...

    Å andra sidan så är jag ju nästan hundra på vilken klänning det blir, redan innan jag sett den i verkligheten

    Lilly 3004. Älskar den!

    Nu har ju Anne i Lund gått o köpt den, hehe, så jag ska tvinga henne att låta mig klämma lite på den när hon har fått hem den Eller hur Anne *lägger huvudet på sned och ser snäll ut*

    Men jag MÅSTE ner tio kilo till... Alltså jag MÅSTE! Står banne mig inte ut så här!!!

    Ska ju visserligen ha riktig korsett under min klänning så det är väl ok för med den kan man ju snöra in midjan 15 cm och så får man sjysst form ohc som Anne sa, röven syns ju ej i en sån här klänning vilket är sååååå underbart men jag har ju även så feta armar.

    Ska köpa lätta vikter som jag kan träna med. Tränar jag m tunga vikter så får jag manliga enorma svällande biceps, INTE snyggt på en tjej!

    Hur går det själv... Du hade väl köpt klänning, var det inte så? Har du bild i galleriet?

    Usch jag måste slänga ungarna i säng nu. De sitter fortf i soffan och ser på tv, jag är sååååå LAT.

    Vänta några minuter så ska jag natta

  • Anja 19 juli 2008

    anjasbrollops.blogg.se/1187466976_mnadens_favorit.html

    Denna är det förresten... Klänningen alltså Fast UTAN handskar. Gillar inte alls sånt.

    Ska ha slöja oxå tror jag att jag har bestämt mig för. En sådan som fästs UNDER håruppsättningen och det ska vara strasspärlor i den, hehe... det ska GLITTRA

  • Anja 19 juli 2008

    Nu är dom nattade... Var ÄR alla

    Anne, tänker du dricka vin och äta ostar hela kvällen eller?

    Jag behöver moraliskt stöd oxå, för jag är totalt puckad. Jag kommer aldrig gå ner i vikt för jag rör mig knappt och idag åt jag på mcdonalds.

    Varför är man totalt dum i huvudet och varför blir man lixom så uppgiven ju mer överviktig man är!! Jag blir ju sämre och sämre på att sköta mig för varje kilo jag ökar lixom!! Det är ju såååå korkat och knäppt!!!

    Behöver lite peppning ikväll

    Är du kvar Englali? Hur är allting hos er nu. Hur mår du?

  • Anja 19 juli 2008

    Ja du Englali...

    Angående vikten... Jag är helt enkelt hopplös!

    Kände att kroppen ändrade form runt magen tack vare GI som jag ju höll på med inågra veckor. Jag blir sååå pluffsig av vitt mjöl, vilket jag insåg för flera år sen, långt innan GI blev en sån här stor grej.

    Så nu försöker jag helt enkelt bara att äta så lite vitt mjöl som möjligt. Äter fullkornsgrejor, har bakat egna bullar som jag äter t frukost, kör lite måltidsersättningar ibland osv...

    men när jag väl hamnar i fällan så att säga, att jag börjar tänka, äh va f..n jag är duktig imorgon istället och så låter jag mig själv falla för otaliga frestelser, enbart för att känna mig misslyckad och dum efteråt (vilket gör att det på nåt vis rullar på åt det hållet) så har jag sååååå svårt att ta mig ur det.

    Men jag funderar på om jag ska boka tid på Palm Design i Malmö där jag tänkt köpa klänning. Sätta ett datum i mitten av mars och så vet jag att nu jä..lar har jag inget val!!

    Sen måste jag ju fixa korsett oxå! Vet inte hur jag ska göra med det. Det är lite moment 22 över det hela.

    Jag vill ju nämligen HA korsetten INNAN jag provar klänningar, för jag vill se hur klänningen sitter MED korsett och det är ju även ganska avgörande för vilken storlek på klänning jag ska köpa!

    Samtidigt kan jag ju inte köpa korsett förrän jag VET vilken klänning det blir och förrän jag kan MÄTA efter klänningen för korsetten måste ju passa under just min klänning, så den ej sticker upp ovanför kanten lixom!!!

    Hur f..n löser jag detta?

    Något bra förslag haha...

  • Anja 19 juli 2008

    Jaaaaa men Englali det visste jag ju, att det var DEN klänningen du har!!!

    Jag har tre favoriter hos Lilly och det är 3004:an, 3006:an och så din, den är sååååå vacker. jag gillar kjolen bättre på din klänning faktiskt, men jag gillar toppen bättre på 3004:an.

    Det är lite kluvet, haha... Men jag tror att 3004:an är mer JAG och att den kommer sitta bättre på mig? FASt jag vet ej... Har tänkt att jag ska prova den du har oxå + någon annan av Lillys klänningar som jag tycker är jättefin. 3006:an har ju utgått tyvärr, för den var jättefin.

    Är du kvar

    Jag fixar mig lite kaffe så länge

  • Anja 19 juli 2008

    bellanotte, åååhh vin, gott...

    Häller du upp mig ett glas oxå så skålar vi

    Hur går allt för dig? Hur långt har du kommit i planerna... Jag har oxå tänkt mig cellofankuvert, eller såna där halvtransparenta, ni vet, lite matta halvtransparenta kuvert. Tycker de är fina.

    Annars vill jag ha ljusrosa/pärlemoskimrande kuvert, fniss fniss...

    Får man vara så fräck och fråga var du beställde kuverten för det lät väldigt billigt och bra

  • Anja 19 juli 2008

    Håller förresten med om att det är vääääldigt ungt att säga 28,5, hehe...

    Själv har jag noll koll på hur gammal jag är, säger alltid fel och räknar att jag är ett år äldre än jag är. Blir alltid lika glatt överraskad när jag fyller år sen och inser att jag fyller den ålder som jag trott mig vara i minst ett halvår *asg*

    Hmmm undrar om det är ungt eller gammalt. På ett sätt så är det ju ungt att säga att man är äldre än man är men på ett sätt är det ju väldigt gammalt att vara så förvirrad att man inte vet sin ålder.

    Hmmm...

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.