Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Anjas snuskblogg, haha... ni är för roliga

  • Anja 19 juli 2008

    Brud 080524

    oj då, stackars din sambo... Blev han förvirrad nu, tagen ur villfarelsen att kvinnor vill ha långa samlag eller du hade redan informerat honom om detta.

    Jag tycker att män, när man säger detta, beter sig som att de vägrar tro det, eller som att de tror att det BARA kan röra sig om ett fåtal underliga kvinnor (inkl den som upplyser dem, dvs jag i många fall, hehe, jag är såååå elak).

    Min sambo tror fortf när vi pratar om såna här saker att jag måste vara den enda som känner så här för han föredettingar har minsann, osv osv... Alltså när han har berättat vissa saker så skrattar jag nästan ihjäl mig för det är såna där saker som tjejer gör för att behaga killar, inte alls för att DE själva vill.

    Varför i hel..ete gör tjejer så? Varför låter vissa tjejer sådär fånigt som i porrfilmer tex. Jag skrattar lixom ihjäl mig åt det!

    En brud Daniel hade (detta hade han själv svårt att ta på allvar) brukade lixom leka m sperman runt munnen och slicka sig om munnen och titta sådär porrfilmsaktigt och äckligt ni vet, upp på honom och åma sig. Alltså för f..n jag skäms bara jag hör det.

    Varför kan man inte vara glad och kåt och NATURLIG, visa vad man vill, njuta hur högljutt och dant man vill men MÅSTE tjejer leka porrfilm för att behaga mannen??? Alltså jag fattar inte att män går på porrfilmsbrudarnas fejkade "njutning". Det måste ju vara någon form utav sanningsförnekelse... Låt mig inte komma in på det här med analsexfixering för då exploderar jag.

    För ni vet väl att ALLA brudar vill ha den i röven...

    *suckar tungt*

  • Anja 19 juli 2008

    Annettan

    jaaa hennes tårtor är grymt fina tycker jag

    Vår ska vara fyra våningar hög (inte på nån ställning utan såna våningar som står direkt på varann) och så ska den vara i vit sugarpaste med rosa pärlband vid varje tårtas botten så att säga och vid varje tårtkant? ska det hänga som vita girlanger ner på själva tårtsidorna, girlangerna ska "fästas" upp med rosa pärlor de oxå. Kommer nog bli jättefint, hihi...

    En riktigt amerikansk tårta

    man får lov att vela, haha... vi var hur veliga som helst när vi provsmakade bottnar o fyllningar däremot sa hon att hon inte tycker det är kul när man blir en bridezilla och ringer henne ohc ändrar och kontrollerar typ varje dag fram till bröllopet (hon sa det som ett skämt )

    Tycker det är så bra att hennes tårtor inte innehåller något gelatin eller annat (som mousse gör) för vi har både vegetarianer ohc veganer i vårt sällskap, en hel del vegetarianer faktiskt, så det känns som det rätta valet.

  • Anja 19 juli 2008

    Mmm Annettan jag vet..

    jag kan gilla det ibland NÄR JAG VILL... när jag tex är EXTREMT kåt och lite full, haha... Det händer inte många gånger om året att jag är sugen på det men det händer som sagt.

    Dock har jag träffat på MÅNGA brudar som hävdar att dom gillar det (både såna som jag tror på och såna som jag tror säger det för att de vill vara rena "killdrömmen" och vara speciella lixom) men det går ju inte förneka att det gör ont och att det känns som att ha en stor bajskorv i röven lixom...

    Det är nog bara själva grejen som är upphetsande, jag tycker inte att det "skönt" egentligen, men jag blir ibland jä..ligt kåt av tanken och får lust till det + att min sambo är en rövgalning (tyvärr) och han blir sååååå kåt av det att jag blir ännu mer kåt, om ni fattar hur jag menar.

    Däremot om han tjatar om det så blir jag totalt avtänd och får NOLL lust bara pga av det, haha

  • Anja 19 juli 2008

    Men jag tror att många brudar gör saker de inte vill för att behaga tyvärr. Det gjorde jag själv när jag var yngre! Man var så mån om att vara "bra" lixom!

    Det är först på äldre dar och i mitt och Daniels förhållande där jag är trygg som jag kan känna att jag gör vad JAG vill, inte vad någon annan vill. Det är väldigt befriande

  • Anja 19 juli 2008

    Men pumpkin fy, vad menar du, eller alltså det behöver du inte alls berätta men nu blev jag helt orolig för dig

    Hoppas du inte råkat ut för nåt hemskt.

  • Anja 19 juli 2008

    Pumpkin
    jag blir rasande arg nu, fy f..n. Jä..la pucko, hur f..n kan man göra nåt sånt. Visst han var inte heller mer än ett barn men seriöst, hur normal är man om man gör nåt med ett så litet barn. Man vet definitivt bättre i den åldern. Blir så arg att jag tjuter. Alltså det är sånt där som gör mig så rasande att jag totalt tappar allt.

    Har du fått någon hjälp, pratat om detta med någon? *kramar om*

  • Anja 19 juli 2008

    Bellanotte

    är du nyfiken så rekommenderar jag ABSOLUT att inhandla lite såna grejor. DET är t skillnad från regelrätt rövknull JÄ..LIGT upphetsande OCH skönt En lagom stor buttplugg (hoho älskar det ordet, fniss) och lite glidgrejor, jajamensan...

    Du kommer inte ångra dig. Den kan ju dessutom ha i medan man har vanligt sex i det andra hålet, hehe... väldigt nice

    (ursäkta alla ni som inte vill prata snusk)

  • Anja 19 juli 2008

    Men du Pumpkin... om det har kommit något gott ur den upplevelsen (kan man ens säga så) så kan det ju faktiskt vara att du aldrig efter det har gjort något som du inte själv har velat! Det är nog ganska unikt för tjejer i dagens samhälle!

    *kramar om igen*

  • Anja 19 juli 2008

    Bellanotte

    köp såna i jellymaterial, köp en normal och en lite större, använd mkt glid och lixom "tänj" sen kommer det att funka m mannen. Vet att det tog lång tid innan vi fick till det, efter typ OTALIGA försök, haha...

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.