Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    jag har fått för mig att nixa inte är så dyra eller???

  • Anja 19 juli 2008

    jaaa Anne och Flamora, vi måste ju sova nu fniss

    Vi drar samtidigt så blir det inte så smärtsamt

    natti natti kram kram sov så gott

    ses imorgon

  • Anja 19 juli 2008

    Åh vilken tur Pumpkin

    Vi har precis köpt på oss lite oxå. Vi har ittala, kaffemuggar och tallrikar i grönt och sand och så köpte vi idag dricksglas i grått och brunt glas oxå ittala. (gillar ittala ) Sedan har vi oxå lite höganäsgrejor men mest ittala.

    Är så härligt när man har enhetliga saker i köket. Älskar att uppdatera i köksskåpen så man får slänga gammal skit och udda, kantstötta saker

    Idag har vi haft Daniels syster m familj och hans andra syster med hennes minsting på fika. Blev jättemysigt. Nu har vi precis ätit middag och barnen kollar nu bolibompa och äter lördagsgodis.



    vad händer hos er ikväll. Jag tänker självklart bänka mig här, vid BT

  • Anja 19 juli 2008

    Bellanotte

    tyckte att de orden var jättefina Klart du ska ha dem på kyrkhäftet om du kände så starkt i magen

  • Anja 19 juli 2008

    Jag funderar fortfarande på det här med bandet! Jag vill ju ha dem Men visst ÄR nästan 18.000 MYCKET för underhållning i två timmar!!!???

  • Anja 19 juli 2008

    anjasbrollops.blogg.se/1199556392_korsett.html

    Denna blir det nog. Vad tror du om det Anne! Det är ju lixom som sömmar utanpå, tyvärr. Tror du att dessa kommer att synas genom tyget i klänningen?

    Fick nämligen precis tipset av svägerskan som gifte sig i julas, att absolut prova klänningen MED korsetten, för det gjorde inte hon och när hon sedan köpt underkläder (bara en slags kroppsstrumpa som höll in allting) så såg klänningen inte alls fin ut på henne, den hängde helt slappt coh satt löst.

    Så jag MÅSTE ju ha korsetten innan.

    Detta är ju en brudkorsett! Jag blir så osäker! Tänk om den går upp ovanför kanten på klänningen där bak!!! Där fram kan jag se m ögonmått att den kommer att hamna under klänningens kant, men där bak??? Ingen aning!!!

    Hur f..n ska jag kunna ta reda på detta!!!???

  • Anja 19 juli 2008

    Pumpkin

    hittade en bild på 3004:ans rygg och den går ju högt, sitter ju precis uppe vid skulderbladen. Så högt ser inte korsetten ut att gå, sedan såg jag att det gick att beställa korsetten utan "the braids", så det ska jag göra. Ska beställa den i ivory utan sömmarna alltså

    Kan inte tänka mig att de gör en korsett (en bridal-corset) som går högre än skulderbladens kant? Kan ni?

  • Anja 19 juli 2008

    Steffis

    vad urgullig du är... Du får verkligen HEMSKT gärna kolla runt, fråga dem, och tipsa oss om bra band!! (som inte tar en halv förmögenhet för att spela)

  • Anja 19 juli 2008

    anjasbrollops.blogg.se/

    Kolla gärna nu! Jämför m klänningen... Att det funkar framtill är ju gjutet. Klänningen går ju en bra bit ovanför bysten medan korsetten slutar precis ovanför bröstvårtorna typ

    Sedan är det ryggen, men jag tror faktiskt inte att korsetten går högre än klänningen!

  • Anja 19 juli 2008

    Bellanotte

    eller hur, det borde ju verkligen inte vara så att en brudkorsett går så pass högt upp!

    Din korsett gav ju verkligen rätt effekt

    Hur gjorde du med måtten? Jämfört m ditt mått runt om, hur mkt mindre beställde du i korsetten... Jag tänker beställa den korsett som är 81 cm i midjan, medan min midja är 95 cm men det är ju till störst del pga att jag har såååå slappa magmuskler!

    Måttet under bysten är däremot 85, så det är ju inga problem att snöra in löst hull och slappa magmuskler lixom! Nästa storlek är nämligen 86 cm och de tkänns ju inte lönt! Det är ju "tjockare" än underbystmåttet lixom!

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.