• Pumpkin

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Englali: 7.15 är ju sovmorgon

    Låter som att A är en riktig prins, precis som det ska vara!
  • Pumpkin

    Här är det ju mer än lovligt dött

    Min första arbetslösa dag och jag har redan haft en telefonintervju och bokat en "riktig" intervju till imorgon - vilket gör att jag har två intervjuer imorgon (inte skryt, bara glad)

    Nu ska jag käka lite frukost och göra mig i ordning för att knalla ner på stan, måste till Arbetsförmedlingen och anmäla mig som arbetssökande.

  • Pumpkin
    sariat: Såg att jag hade missat dig. Välkommen hit! Berätta gärna lite mer om er och ert bröllop

    Nu ska jag få tummen ur och dra mig ner på stan till Arbetsförmedlingen. Hoppas nån hittat hit när jag kommer tillbaka
  • Pumpkin

    Baaah, jag blir så less på alla jäkla blanketter! Nu ska jag ju skicka in anmälan om arbetslöshet till a-kassan, tillsammans med ett arbetsgivarintyg. Men det står inte om jag ska ha arbetsgivarintyg från båda jobben jag haft det senaste året, eller om det räcker med det senaste Eftersom det senaste var på 6 månader så borde ju det räcka? För det är ju lägsta tiden man ska ha jobbat för att få söka ersättning...

  • Pumpkin

    Nej, jag får ändå bara ut grundersättning eftersom jag inte varit med i a-kassan i 12 månader... Alltså tycker jag att det borde räcka med intyg för den period jag jobbat då jag faktiskt varit med i a-kassan liksom, eftersom det motsvarar grundkravet.

  • Pumpkin
    Syster K: Välkommen tillbaka då! Berätta lite mer vettja
  • Pumpkin

    Stort eller litet bröllop? Något tema? Färger? Andra idéer?

  • Pumpkin
    Snitte: Pfft, Lasse väckte mig när han gick och sa "Älskling, du måste kliva upp nu annars kommer du försent till jobbet!"

    Syster K: Vi ska ha ca 80 gäster och kommer att gifta oss i en liten kyrka strax utanför Södertälje. Festen kommer att hållas på en golfklubb i närheten där vi serveras tvårätters och sen tårta, sen blir det fest all night long Vi ska också ha rosa och brunt + guld, bestämde det förra veckan!
  • Pumpkin

    Proffice, på ett kundtjänstuppdrag hos Volkswagen Finans. Är bokad till och med september som minst

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.