• Pumpkin

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Oh ja, det blir mycket bra pengar när man jobbar nyår - ett välkommet tillskott i kassan kan jag tänka

    Vi funderar fortfarande på om vi ska vara hemma eller om vi ska åka iväg på en fest i Sigtuna...

  • Pumpkin

    Snälla, snälla, snälla skippa listan i tråden!

  • Pumpkin
    B & S: När jag startar en ny tråd uppdaterar jag listan och ber då folk maila mig med sina uppgifter, och de som inte mailar mig tar jag inte med, eftersom vi inte vet om de personerna är aktiva längre.

    Englali: Vad fick du för klappar då?
    Tråkigt att personalen var nonchalant! Sånt är aldrig roligt... Var ni på Bistro Berns eller Berns Asian då? Tänkte om det var någon skillnad mellan ställena eller om ni/vi hade otur/tur.
    Annars har julen varit lite sådär måste jag säga, vi firade såhär för att mamma skulle få det lugnt och skönt osv, men istället var det jag som blev sönderstressad och tyckte att allt var fel... Oh well, snart kommer älskling hem
  • Pumpkin

    Hörrni, julen är faktiskt över nu så nu kan ni komma tillbaka!

  • Pumpkin

    Men hallå, så sa jag inte! Alla är naturligtvis välkomna i tråden och att vara med på listan, men faktum är att när vi reviderade listan så var det väldigt många som slutat hänga här och då är det väl ändå onödigt att listan är 3 meter lång? Det blir ju massa "onödig" info liksom. Men nu vet jag ju att du vill vara med på listan så då ser jag till att du är med nästa gång det startas en ny tråd!

    Däremot blir jag lite sur när du hintar om att jag skulle tycka att det är "min egen" tråd, för så är det definitivt inte!


    B & S skrev 2007-12-27 19:17:26 följande:
    men hur ska jag veta det? jag är inte härvar enda dag o då jag har annat för mig...vad tråkigt att man ska behöva göra detta. Hade inte listan sett roligare ut om så många som möjligt stod på den? även om man inte är superaktiv. Det är väl ändå inte så himmla många som bestämt sig för att lägga ner bröllopet eller är det hela 20st? hade vart väldigt udda om det var mer än 2-4st av kanske 50 brudar som hittar hit nån gång under tiden.Jaja man gör väl som man vill när det e ens "egen" tråd. Kanske inte ens behöver vara med ialf då eftersom man inte är "aktuell" nog. Synd att man ska diskm pga av en sån sak.
  • Pumpkin

    Nej, jag brukar bara lägga ut den när det är dags för ny tråd. Men nu har du ju precis uppdaterat listan med dina uppgifter, så då antecknar jag dem utifall du inte är inne så du hinner se min mailadress innan nya tråden startas.


    B & S skrev 2007-12-27 19:22:18 följande:
    btw jag har inte ens din mail för detta syfte!
  • Pumpkin
    Påhopp och dumma kommentarer? Trist att du upplevt sånt.
    B & S skrev 2007-12-27 19:19:41 följande:
    och jaaa jag sa precis nåt irreterande och surt för jag blev just det! jag kunde helt enklt inte hålla klaffen mer om hur är på BT rätt ofta faktiskt.E så trött på alla dumma komentarer o påhopp överallt på denna websida.Kan ju inte säga nåt. Samt "alla har sin egna lilla grupp" för de ska dricka vin tillsammans jämt känns de som o e man inte med på de heller då e man inte med alls.
  • Pumpkin
    AnneiLund: Knasigt? Inga nya regler om längd i alla fall... Synd att inte dina kloka saker kom med

    Vart går resan nu då?

    Bellanote: Så mysigt att kika på klänningar med tärnan
  • Pumpkin
    Anja: Då börjar jag räkna ner från och med idag då, så jag är beredd när rapporten kommer

    Och du, du är inte den enda som skippat det där med dieter över jul Har just satt i mig ett stooort glas med Oreomilkshake (Oreo's, chokladglass, vaniljglass och lite mjölk) och gjorde så även igår - men OJ så gott det är! Just idag var den välförtjänt, har jobbat hårt trots överjävlig mensvärk.

    Du&Jag:
    Hehe, jag bestämde mig också för min klänning första gången jag var ute och letade Jättefin klänning du hittat, riktigt tuff!
  • Pumpkin

    Liknande situation och liknande situation, men ja, jag har varit med om att väldigt nära familjemedlemmar har drabbats av hemskheter. Så vad gör man? Önskar verkligen att jag hade ett bra svar på det, men det har jag inte - det enda man kan göra är att hoppas, be och ta en dag i taget, försöka ta vara på varje minut och lita på att det kommer att ordna sig till det bästa.

    Och prata, prata och prata med någon/några du kan prata med. Andreas, dina vänner, vi... Vi finns i alla fall alltid här, bara så du vet.

    Vad mer kan jag säga? Är så ledsen för din mammas, din och din familjs skull Gråter


    Englali skrev 2007-12-27 21:27:05 följande:
    Hej tjejer!Här är det SKIT!!! Min mamma är sjuk. De hade hittat sådant man inte vill hitta, ringde de o sa idag. Jag är helt förtvivlad, tårarna vill inte sluta rinna...Vad gör man ett sådant här läge? Jag är chockad, förstörd, världens tryck över bröstet och en fruktansvärd panik-känsla. Snälla... någon som varit i likanande situation... vad gjorde ni???
Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.