Nu har jag gjort det igen..... del 7
sisådär - fick jag oxå en lämplig bild!!!
sisådär - fick jag oxå en lämplig bild!!!
Mums!
Vi brukar göra laxagne - men det har jag säkert berättat. Man gör minst 1 1/2 sats bechamelsås och så tar man spenat, ev champinjoner o rökt lax istället för köttfärssåsen.
trodde det var det jag försökte göra häromdan *förvirrad o ovan...*
Ja, verkligen 'fortfrande förvirrad*
halloj halloj!
Spenat o broccoli - hmm, eg är de ju godast som de är-
både färsk spenat o färsk broccoli (skuren i småbitar) är supergoda i sallad, faktiskt. En nyfunnen favvo här är kålrabbi, skalas o skärs i bitar, blir knaprigt i sallad.
Mamma gjorde jättegod fisk när hon var här, hela vita fiskfileer i ugnsform, medd broccolibuketter under och lite mjölksås på - med ris till.
Röror och gratänger på squash, aubergine o tomat är en annan vardagsfavvo här, kryddas med vitlök och/eller örter, efter smak.
Ett annat knep för att äta mer grönsaker är att riva morötter i köttfärsåsen, blir mustigt o gott.
Jag äter ofta bönsallad o linssoppa.
Sockerärter! Rödbetor!
det gör väl inget muffin, när höll vi nånsin en röd tråd härinne?