• Nides

    Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...

    Heeeeeeeeeej...

  • Nides

    Är det nån mer än jag som slutar tidigt på fredag???

  • Nides

    typ vid halv tre, tre....
    tänkte om nån ville träffas i stan o strosa lite i stan innan man ska bege sig till Frujj

  • Nides

    Abbe: hade tagit en fika om inte jag hade en träningsdate!

  • Nides

    Åh grattis Nibla! Håller tummarna. Va roligt att de struntar att du är med barn. Med tanke på att vi fick skjuta på vår babyverkstad med tanke på min provanställning.

    Angående imorgon, så kanske jag oxå måste svika, en kompis ifrån västerås ringde igår och sa att hon eventuellt kommer ner imorgon. Men hon har inte köpt några biljetter ännu. Jag får besked ikväll eller imorgon på morgonen.

  • Nides

    Hej hej,
    Frujj: ledsen att jag medelar så sent men måste tyvärr avboka kvällen. Det ska bli o träffa mina andra vänner. Hon som kommer ifrån Västerås har jag nog inte träffat sen bröllopet. Så det ska bli skoj o träffa henne. Samtidigt som jag vill träffa Er med. Men man kan inte få allt här i livet. :) :(

    Igår var mamma och hennes väninna hemma hos mig. De har varit vänner i 34 år snart. Tycker att det är så häftigt. De berättade om sina bus lite igår. De blev vänner nån gång när mamma var runt tjugo, hon var då 17.
    De har gjort de mesta ihop. De födde ju nästan samtidigt också, 17 dagar mellan mig o hennes son, som förövrigt fyller år på den internationella kvinnodagen (Det är så kul o reta han). Så det blev äppelpaj med vaniljglass o massor med tjöt.

    Ikväll blir det nog att vi går till Mañana. Ett tapas ställe på kungshöjd. Mycket trevligt ställe och billig tapas.

    Ab, getost o hunung? mums!

    Tezz, det låter som en bra kurs.

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...