• Frujj

    Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...

    På tal om intervjuer.. jag var ju på intervju för ett annat jobb i början på augusti, då lovade de besked "inom vanligt tid" alltså typ max 2 v. (vilket jag iofs tycker är länge..) men jag har inte fått svar ÄN!!! Då var jag ändå där på intervju, då brukar de ju åtminstonde ringa och säga. Jag vet att det är en tjej som börjat på den tjänsten.. men att få besked att tjänsten är tillsatt 6 mån efter intervjun... tycker det säger en del om arbetsgivaren... tyvärr!

  • Frujj

    Nä nu ska jag ta o göra lite mer nytta.. åka o kolla min mail på jobbet o få lite saker gjort! Ha en bra dag så hörs vi och förhoppningsvis ses imorgon!

    Kram till er alla!

  • Frujj

    Lite svårt att tro att det ska blåsa storm när man titta ut nu. Men man ska kanske inte säga för mycket. Bara det itne blir strömavbrott när det är Lets Dance.

  • Frujj

    Tezz: Som medbjuden på en avtackning kan du nog lungt bara "flyta med". Chefen eller nån i den positionen får väl stå för tal och annat. Ibland står ju företaget för present men om det är insamling så kommer det säkert info om det. Annars kan du ju fråga chefen om ni samlar pengar till present till henne.

  • Frujj

    Halloj tjejer! Hur har ni det idag? Ingen som hade krångel att ta sig till jobbet igår? Tänkte på dig, Ab, du sitter väl ganska nära där?

    Idag ska jag börja lite senare, skönt!
    Tänkte bara passa på att säga hej! BT krånglar så himla mycket på kvällarna

  • Frujj

    Hej Carma! Nä jag ska börja lite senare, ska träffa några kollegor i en annan stadsdel så då åkte jag inte till mitt jobb innan.
    Hur mår du idag?

  • Frujj

    Ang lördag så kommer jag, o jag kör så är det nån som behöver skjuts så finns det plats i våran bil. Vet inte om N och W ska följa med till vigseln, är det ok att ha med W dit?? Annars kommer jag själv!

  • Frujj

    Addiz: tips att ringa honom om du vill ha tag på honom snabbt, vet att han är en kvällsmänniska *s*

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...