• Carma07

    Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...

    Tezz: Jag har planer på mässan.

    Nibla: Igår plockade jag undan alla vinterkläder och skor. Jag kommer inte i min vinterjacka längre så det fick bli en extra tröja under vårjackan och en tur ner i källaren och hämta upp vinterskorna igen.

  • Carma07

    Godkväll

    Har precis vaknat upp ur soffan. Bm sa att det skulle ta några veckor innan järntabletterna skulle märkas. Maken och lillebror har så roligt åt när jag säger att jag är så trött och har såna koncentrationssvårigheter pga av min järnbrist (hjärnbrist) De är så lustiga.

    Nibla: Har absolut inga ideér att komma med. Min redan dåliga fantasi är som bortblåst. Kul med alla skor. Skulle också behöva åka dit en sväng.

    Tezz: Tror också att det kommer gå jättebra. Kul och spännande att prova något annat och plocka med sig lite mer erfarenheter.

    Frujj: Jag har bara köpt begagnade stämplar en gång när jag var på en "spillbitsdag" hos en scrapbutik och de sålde ut sina gamla grejer från kurserna. Annars brukar jag köpa nytt eller så är vi ju ett gäng som träffas och då brukar vi passa på att låna av varandra. Å andra sidan köper jag nästan alla stämplar omonterade. Men prova Tradera, där ska finnas en hel del.

    Har bara inte orkat göra påskkort i år. Känns lite tråkigt, men det är så det får bli i år.

  • Carma07

    Godmorgon

    Vilket underbart väder det blev ändå. Igår var en helt fantastik dag. Jag ignorerar för en stund att det är påsk och njuter av vintervädret istället.

    Mina planer för påsk var annars att börja greja i trädgården, men det får bli andra planer istället. Framför allt blir det att vila och ta det lungt.

    Addiz: Kul att höra av från dig från den jättestora staden.

    Linum: Hoppas du mår bättre idag. Det är så trist med förkylningar.

    Jag kommer att försöka jobba bort det mesta idag så jag kan vara ledig imorgon redan. Känner att jag verkligen behöver det. Ska bli så härligt med långledigt.

    Ab: Hör av dig angående kortet. Vi kommer att vara hemma mestadels av tiden.

  • Carma07

    Gooooodd moooooorgon!!

    Idag är jag ledig och vaknade klockan sju och pigg! Tror nog att järntabletterna redan börjar verka. Kan inte minnas när jag kände mig pigg senast. Nu vet jag att det inte kommer att hålla jättelänge, men det är verkligen på väg åt rätt håll.

    Tezz: Spännande med jobbet och att det låter perfekt för dig. Se nu till att få sökt det så kommer jag att hålla mina tummar stenhårt för dig.

    Bauti: Hoppas att fk lyssnar på dig. De borde ju se det positiva att du själv är aktiv att försöka lösa din situation. Tummarna räcker för dig också. Läste din blogg och ska bli kul att följa den också. Den ligger nu bland mina favoriter.

  • Carma07

    Tezz: Jag har snarare varit trött i 8-9 år, så det känns väldigt skönt att känna sig pigg även om det är för en stund. Passa på och njut över att det känns jättebra nu. Jag väntar också på mitt bakslag, men försöker utnyttja tiden som är. Känner redan att jag troligtvis behöver sova lunch. Låter som en härlig påskledighet för er.

    Tror det är dags för en extra frukostfika. Lite te skulle smaka gott.

    Jobbar ni som vanligt idag eller har ni kortare dag?

  • Carma07

    Ab: Ang fredag och lördag kommer vi att åka på påskmiddag på påskafton. Åker hemifrån troligtvis vid tolvtiden och är hemma igen senare på eftermiddagen. Imorgon har jag inte bestämt mig ännu för om jag åker en sväng till föräldrarna eller inte. Men det blir inte en jättlång stund och resten av tiden är vi troligtvis hemma. Ring innan ni kommer förbi och kolla om vi är hemma.

    Vad skönt förresten och sluta så tidigt.

    Nibla: Ha en underbar resa!!

  • Carma07

    Tezz: Vi har egentligen heller inte det utan jag har tagit ledigt idag av extratimmar vi har sparat. Har en hel del jag tänkte greja med vid skrivbordet idag om jag orkar. Ska försöka hålla dig sällskap under tiden jag är här.

  • Carma07

    Nides: Vad kul med nya grejer till hemmet. Det är verkligen mysigt och komma hem då. Vi städade huset häromdagen och njuter bara av det.

    Nibla: Låter som en toppendag!!

  • Carma07

    Kanske dags att damma av kvasten. Passar på att också önska er alla en GLAD PÅSK. Medans ni finns kvar på tråden.

    Jag har hittat en cybercrop på Scrappiz med massa pysselutmaningar och är redan inne på mitt andra kort. Känns kul att ha fått tillbaka inspirationen.

  • Carma07

    Frujj: Tycker också det låter konstig. Vem ger upp att försöka efter 20 min?

    Tezz: Har aldrig varit med i en cybercrop förut och vet inte om jag kan förklara rätt. Men den brukar pågå under kanske två dagar och då finns det massor av utmaningar och tävlingar man kan vara med i i både att göra kort och scrappa. Sedan får deltagarna rösta vem som vinner och så finns det sponsrande företag så man kan vinna varor eller presentkort. Jag kommer inte vara aktiv och ladda upp några bilder, men kul att försöka hänga med och prova.

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...